MASKERS: WIJ HEM OP EN ZIJ HEM AF

De mondkapjesverplichting dreigt er aan te komen, terwijl er voor zulke maatregelen geen enkele reden is als je naar het RIVM dashboard kijkt. Als wij hem dus op moeten, zetten zij hem af want hiermee ontmaskeren ze zich zelf. Het is voor wie een beetje op let totaal ongeloofwaardig en het laat dus zien dat degenen die de mondkapjesverplichting propageren kennelijk andere plannen hebben.

Hoe is dit te verklaren? Welnu het is eigenlijk een hele goede ontwikkeling. Degenen die eerdere blogs op deze site hebben gelezen herkennen al wat er aan de hand is. En dan doel ik op de blogs ontwaking en ontmaskering, en exponentiële groei van de ontwaking. Wat is er aan de hand? Het roepen om de mondkapjesverplichting laat zich verklaren vanuit angst. Niet de angst bij de bevolking maar angst juist bij de machthebbers. Zij zien ook de ontwikkelingen in de maatschappij dat er steeds meer mensen aan het wakker worden zijn. De ontwaking dus. Als zelfs Doutzen Kroes inmiddels wakker aan het worden is, met haar één miljoen volgers, ja dan beginnen sommigen zich zorgen te maken. Juist ook die bekende Nederlanders die van zich laten horen, Lange Frans, Bryan Roy, dat zijn voor de ontwaking goede ontwikkelingen. De ontwaking en ontmaskering gaan hand in hand. Het kan een sneeuwbaleffect teweeg brengen. Want om de angst er onder de bevolking er in te houden, moeten ze bepaalde berichten verspreiden. Velen zullen er nog steeds intrappen, om redenen die we al vaak genoeg hebben genoemd. Maar ben je net lekker aan het wakker worden, dan zie je het patroon van de leugens. De machthebbers bestrijden leugens met leugens, want ze kunnen niet anders.

Maar is het wel een leugen dat met die mondkapjes en die cijfers. Daar heb ik gisteren een nieuwsitem aan gewijd Mondkapjesplicht? dacht het niet. Daarin leest u ook over de symboliek en de intimidatie die uit gaan van een mondkapjesverplichting.

Het dragen van mondkapjes brengt risico’s met zich mee en ze zijn ook niet effectief. Neurochirurg Dr. Russell Blaylock noemt de volgende klachten die mondkapjes kunnen veroorzaken: hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties. De Ierse professor Dolores Cahill zegt het volgende: ‘Mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Dat zet je immuunsysteem onder druk. De latent aanwezige virussen, inclusief corona, zullen juist opnieuw naar boven komen. Voeding, vitamines (en zo min mogelijk stress) houden je afweersysteem op peil.’

En de cijfers, waar baseren de propagandisten zich op bij de roep om de mondkapjesplicht? Geen idee maar de cijfers van het RIVM zelf laten het volgende zien:

Dit is gewoon te lezen op het dashboard van het RIVM op 23 juli 2020. Is dit nou waar we bang voor moeten zijn? Of ligt het genuanceerder? Maar dan moeten ze dat ons beter uitleggen. En niet door Ab Osterhaus want die geloven we niet meer.

We hoeven niet bang te zijn voor een algehele mondkapjesplicht want die kan er niet komen. Wel een slappere versie. Dat is hun taktiek, eerst heel hoog inzetten en daarna afzwakken, dan lijkt het allemaal mee te vallen. Maar het is niet te handhaven. En het is niet vol te houden door de mensen. Mensen snakken naar adem en dan gaat het masker gewoon af, verplichting of niet. De handhavers krijgen het nog druk.

Aan het begin van deze blog noemde ik het al, dit is eigenlijk best een goede ontwikkeling. Hun leugens zijn op een gegeven moment niet meer vol te houden. Daarop verzinnen ze een nog grotere leugen. Dat versnelt de ontwaking en de ontmaskering. De exponentiële groei van de ontwaking kan dan doorzetten. Helemaal als we hier meer en meer mensen op gaan wijzen. Verspreid daarom de dashboardcijfers van het RIVM van 23 juli 2020. We moeten nu doorpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *