NIEUW: CORONA MISVATTINGEN EN ANDERE FEATURES

De Corona Nuchterheid site is uitgebreid met een aantal interessante nieuwe rubrieken. Ook de Homepage hebben we aangepast, om deze nieuwe rubrieken makkelijker te kunnen vinden. Nieuw eveneens op de Homepage is rechts bovenaan de Top 5 van de aanbevolen pagina’s. Dat kunnen blogs zijn maar ook nieuwsartikelen en bronnen.

Relatief nieuw waren de flyers. Via de Homepage kun je daar nu makkelijker komen. De flyer actie loopt geweldig: er zijn inmiddels tienduizenden flyers verspreid en steeds meer mensen melden aan zich om mee te helpen met flyeren. Dus er zijn er nog weer tienduizenden flyers bij besteld. We gaan hier mee door, de tweede editie is al in de maak.

De doktersverklaring is ook relatief nieuw, die is van de week op de site gekomen. We hebben hem nu in 6 talen: Nederlands, Duist, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Print hem uit en draag hem bij je voor het geval dat.

Echt nieuw is de rubriek Corona Misvattingen. Dit is bedoeld om snel te kunnen zien welke misvattingen over het corona virus er bestaan, die al dan niet opzettelijk de wereld in zijn gebracht. De redactie heeft de eerste 10 er zelf al in gezet. Omdat wij ook niet alles weten kunnen bezoekers van de site zelf ook misvattingen plaatsen. Voor de goede orde worden de misvattingen voorzien van uitleg hoe het wel zit, van argumenten en van bronnen. Omdat er ook zo iets bestaat als voortschrijdend inzicht en interactiviteit, bestaat er de mogelijkheid om over de misvattingen te discussiëren. Zo kan het uitgroeien tot zowel een kennisplein als een plaats van uitwisseling van inzichten.

Helemaal nieuw is de rubriek Corona College. Het is zo nieuw dat de eerste aflevering nog niet eens af is en dus ook nog niet gereleased. Maar we kondigen het vast aan, dan weet je dat het er aan komt. De bedoeling van het Corona College is dat alles dat met het corona virus te maken heeft op een makkelijk toegankelijke manier wordt uitgelegd zodat iedereen kan begrijpen hoe het zit. We maken overal een soort mini cursus van voor de basiskennis. We beginnen met immunologie, virologie, vaccinatie en epidemiologie. Daarna komen ook onderwerpen aan bod als staatsrecht, massacommunicatie en massapsychologie.

Misschien heeft u het al gezien maar de Homepage ziet er vanaf vandaag dus ongeveer zo uit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *