DOKTERSVERKLARING INZAKE MONDKAPJES

Her en der geldt een mondkapjesplicht, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Ondanks dat er bijna geen besmettingen zijn, zoals we op het dashboard van het RIVM kunnen zien, hangt het wel in de lucht dat er een uitgebreide mondkapjesplicht komt in de openbare ruimte. Dit zelfs ondanks dat vele artsen en wetenschappers stellen dat het dragen van mondkapjes niet helpen tegen corona besmettingen en zelfs gezondheidsnadelen kennen.

Mondkapjes benemen je de adem, en daarmee dus zuurstof. Je kunt er dus zuurstoftekort van krijgen, en verder hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties. Als de overheid een maatregel instelt die dit tot gevolg heeft, dan mag je stellen dat de verplichting tot het dragen van een mondkapje een vorm is van staatsgeweld tegen haar burgers. Dit is ONACCEPTABEL!

Vele artsen en wetenschappers hebben verklaard dat mondkapjes ongezond zijn, en daarmee kunnen we de autoriteiten om de oren slaan. Daarom is er een doktersverklaring die u kunt downloaden en uitprinten. Mocht u al dan niet per ongeluk geen mondkapje op hebben waar dat wel moest, kunt u deze doktersverklaring tonen. Een handhaver die uw gezondheid en respecteert zal en de integriteit van de verklarende artsen niet ter discussie stelt, zal u met rust moeten laten.

DOWNLOAD DE DOKTERSVERKLARING

Het is vakantietijd. Veel mensen zijn daarom in het buitenland en daar is het vaak nog veel gekker met de mondkapjesplicht. Daarom hebben we voor u ook doktersverklaringen in verschillende talen.

DOKTERSVERKLARING – DUITSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ENGELSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – FRANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ITALIAANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – SPAANSE VERSIE

DISCLAIMER:
Deze doktersverklaring is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De intentie van dit document is niet om de wet te overtreden of daartoe aan te zetten maar om de gezondheid van de mensen goed te houden. Als u denkt dat u beter af bent met een mondkapje, doet u dat gerust. Bij twijfel raadpleeg uw eigen huisarts. Gebruik deze doktersverklaring op eigen risico. Denk er wel aan dit deze doktersverklaring door de autoriteiten mogelijk als nietig wordt beschouwd. Tegelijkertijd is het plegen van geweld door de staat ook verboden. Maak uw eigen afweging. U moet dit document zien als serieus bedoelde ludieke actie, om meer en meer mensen bewust te maken van de gevaren van mondkapjes, inclusief de handhavers.

Die handhaver mag zich dan wel beroepen op de noodverordening, maar daar staat tegenover dat dit een schending is van de internationale rechten van de mens. Maatregelen verplichten die aantoonbaar gezondheidsschade aanrichten is een vorm van geweld. En als dat door de overheid gebeurt dan heet dat staatsgeweld.

BRONNEN:
De betreffende artsen, doctoren dan wel wetenschappers hebben hun verklaring niet gedaan om in deze doktersverklaring te laten plaatsen. Hun uitspraken zijn één op één overgenomen. U zou kunnen denken dat we ze uit hun context hebben gehaald, dat is niet de bedoeling. Om daar geen misverstanden over te laten bestaan voegen we de originele bronnen van uitspraken toe en wel hieronder, zodat u het zelf kunt lezen en zelf uw oordeel kunt vormen.
https://www.dlmplus.nl/2020/05/29/de-gevaren-van-het-dragen-van-een-mondkapje/
Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht
https://www.ninefornews.nl/trauma-arts-we-moeten-niet-wachten-op-het-coronavaccin/https://www.ninefornews.nl/wakkere-huisarts-spreekt-zich-uit-over-coronamaatregelen-doe-hier-niet-aan-mee/

P.S.: Heeft u zelf deze doktersverklaring al gebruikt, deel ons uw ervaring, we zijn heel benieuwd, we willen graag feedback. Plaats een reactie onderaan deze pagina of stuur een bericht naar de redactie.

P.S.: Krachtens de noodverordeningsartikelen 2.7, 2.7a, 2.8 en 2.9 is het verplicht voor personen van 13 jaar of ouder om in het openbaar vervoer, op veerboten en op luchthavens, niet-medische mondneuskapjes te dragen. Er wordt geen uitzondering gemaakt voor mensen die om medische redenen geen mondkapjes kunnen (ver)dragen. Op de Viruswaanzin privé afdeling staat echter dat een medewerker van Actie-Bevolkingzorg heeft verklaard ‘dat op de genoemde artikel niet wordt gehandhaafd voor personen die wegens een medische oorzaak geen mondkapjes kunnen dragen. Reizigers zullen de medische oorzaak desgevraagd op enigerlei wijze aannemelijk moeten maken’. U weet hoe u aan een doktersverklaring kunt komen.

P.S.: In navolging van deze doktersverklaring hebben we ook een Verklaring van Staatsrechtgeleerden inzake het dragen van mondkapjes.

3 reacties

  • Ik weiger een mondkapjes tedragen, het is een feit dat het zeer slecht is voor je gezondheid. Het is schijnveiligheid, ik wil liever geen infectie aan mij luchtwegen krijgen. Ik blij graag gezond.

  • Ik weiger een mondjes tedragen, het is zeer slecht voor mijn gezondheid. Ik zit erniet op te wachten een infectie op telopen aan mijn luchtwegen. En daar komt nog bij dat het alleen maar schijnveiligheid is.

  • In Düsseldorf bij het Hilton hotel accepteren ze de doktersverklaring ze verzoeken wel om de verklaring bij je te dragen om het te kunnen tonen aan medewerkers en zijn erg vriendelijk erover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *