FLYERS BESTELLEN

Corona Nuchterheid neemt deel aan de Corona Virus Flyer actie. Op diverse plaatsen in het land zijn vrijwilligers actief om de flyer zoveel mogelijk te verspreiden, met het doel om zoveel mogelijk mensen te attenderen op wat er rond het corona virus aan de hand is, en dan vooral over datgene dat we niet in de krant lezen. Mensen hebben het recht om goed geïnformeerd te worden. Deze actie draagt er toe bij dat mensen zich breder kunnen oriënteren, in dit geval op een maatschappelijk zeer verdeeld thema, het corona virus.

De 1e editie is uitgegeven vanaf medio juli tot eind augustus en was een groot succes. Ruim 160.000 flyers zijn er verspreid! Dat is boven verwachting. De 2e editie is inmiddels ook uit en wordt sinds 1 september uitgegeven. In oktober willen we weer een volgende editie uitgeven.

Wil je ook meehelpen flyers te verspreiden, dan kun je je bestelling sturen naar de redactie via het bestelformulier helemaal onderaan. Zover onze pot het toeliet gaven we flyers kosteloos weg, tot maximaal 500 stuks per aanvrager. Als we weer budget hebben gaan we daar mee door.

De prijzen voor de flyers inclusief verzendkosten, verpakkingskosten en BTW zijn:
100 st. € 9,-
200 st. € 14,-
300 st. € 20,-
400 st. € 24,-
500 st. € 27,-
1000 st. € 52,-
1500 st. € 70,-
2000 st. € 88,-
2500 st. € 115,-
5000 st. € 190,-
10000 st. € 295,-
De levertijd is 2 tot 4 dagen.
Prijzen op basis van kostprijs, zonder winstmarge.
Verzendkosten voor België op aanvraag.

We zijn heel blij dat er intussen heel veel mensen flyers besteld hebben. Maar inmiddels is het budget voor deze maand op, de flyer actie is echt een groot succes. Vanaf nu kunnen er voorlopig geen flyers meer worden weggeven. Tot dat er een volgende sponsor komt. Volgende maand maakt Corona Nuchterheid zelf ook weer een nieuwe pot. We moeten op dit moment wat meer bijleggen dan verwacht, maar dat vinden we helemaal niet erg, we zijn juist blij dat er zoveel mensen wat willen doen in deze situatie. Allemaal hartstikke bedankt!

MAAR U KUNT NATUURLIJK WEL GEWOON FLYERS BESTELLEN, TEGEN KOSTPRIJS,

Wilt u weten waar de flyers inmiddels terecht zijn gekomen, kijk op de kaart.
Bedenk dat ook als er al een vlaggetje in je woonplaats staat, dat dat waarschijnlijk nooit helemaal dekkend zal zijn. En als je geen vlaggetje in je woonplaats ziet, wordt het hoog tijd om daar wat aan te doen …