FLYER EDITIE 3: MONDKAPJES SPECIAL

De 3e editie flyer is uit! Het is niet zoals de eerste 2 een algemene flyer maar een special over mondkapjes. Momenteel wordt het overal wel heel erg bont gemaakt met verplichtingen en dringende adviezen. Vandaar dat we daar aandacht aan geven en duidelijkheid willen scheppen. Duidelijkheid over de gezondheidsgevaren en over de ongrondwettelijkheid.

Het dragen van mondkapjes brengt meerdere gezondheidsgevaren met zich mee. Corona Nuchterheid heeft daarom 2 maanden geleden al DOKTERSVERKLARINGEN opgesteld die je gewoon als pdf kunt downloaden, uitprinten en meenemen in het openbaar vervoer. Ook heeft Corona Nuchterheid een VERKLARING VAN STAATSRECHTGELEERDEN opgesteld die verklaren dat het verplichten tot het dragen van mondkapjes niet kan volgens de grondwet. Ook een pdf die je uit kunt printen en meenemen.

De eerste 50.000 flyers gaan we gratis verspreiden. Maximaal 250 stuks per persoon. Maar er moeten wel portokosten van € 4,- betaald worden.

Deze 3e editie zijn kleiner dan de eerdere flyers. Het is een ongevouwen, dubbelzijdige A5.

Wil je meer flyers, dat kan. Dat betaal je momenteel de aktieprijs van € 3,50 per 250 stuks plus portokosten € 6,75.
Boven de 2000 stuks bedragen de portokosten € 13,-.

Je kunt de flyers bestellen via het BESTELFORUMULIER. Ook zijn we bezig met diverse steunpunten in het land, waar flyers afgehaald kunnen worden, dat scheelt weer portokosten. De flyer ziet er als volgt uit:

5 reacties

  • Terwijl de één zegt dat er overtuigend bewijs is dat mondkapjes niet werken beweert een andere onderzoeksgroep dat er overtuigend bewijs is dat mondkapjes wél werken. Zie het vorige week gepubliceerde: ‘Face masks and coverings for the general public: Behavioural knowledge, effectiveness of cloth coverings and public messaging’, Oxford University. Zijn die laatste onderzoekers dan misleid? Zijn ze in slaap gevallen? Ik weet niet meer wie ik moet geloven. Ik lees zoveel mogelijk, maar er zijn teveel tegenstrijdige uitkomsten. Misschien weten we over twee jaar iets meer en is het nu nog veel te vroeg om stellige conclusies te trekken.

    • Beste Henk, dan zou je moeten onderzoeken wie dat Oxford onderzoek betaald heeft, wie die onderzoekers zijn. Het is vrij gebruikelijk dat universiteiten en wetenschappelijke onderzoeken door het bedrijfsleven betaald worden, ook door de farmaceutische industrie. Daar gaat het al mis.

  • Ronald van Rikxoort

    Deze week dit fraai stukje proza in de brievenbus. En dan ben je nieuwsgierig en ga je eens kijken op Internet. Toch benieuwd wie of wat er achter zoveel onzin zit. Wie bedenkt dit? Wie haalt het in zijn botte hersens de code van Neurenberg er bij te halen? Die is bedoeld om Auschwitz taferelen met medische experimenten te voorkomen. Dat staat mijlenver af van het dragen van een mondkapje in de lokale buurtsuper. Niks Corona-nuchterheid, de echte hysterie is hier…

    • Mijlenver af van het dragen van een mondkapje in de lokale buurtsuper? Maar dan toch niet mijlenver af van de vaccinatiepropaganda ruim een jaar later Ronald? En toch niet mijlenver af van het verplichten van een QR code in openbare ruimtes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *