VERKLARING VAN STAATSRECHTGELEERDEN

In navolging van de doktersverklaring is er nu ook een Verklaring van Staatsrechtgeleerden. Zij verklaren hierin onomwonden dat een verplichting tot het dragen van mondkapjes ongrondwettelijk is. Het is in strijd met artikel 10 van de grondwet waarin privacy zaken zijn geregeld. Je komt hiermee direct in de persoonlijke levenssfeer van mensen en dat mag niet.

Dat staat in een artikel van Common Sense TV en de gespecialiseerde juristen die dit verklaren zijn Wim Voermans, Adriaan Wieringa en Jan Brouwer. In het artikel staat duidelijk dat zo’n wet niet kan worden ingevoerd en als dat wel gebeurt je de boete niet hoeft te betalen. Maar een mondkapjesplicht bestaat al, namelijk in het OV.

Om deze wijsheid handen en voeten te geven hebben we deze samengevat in een document genaamd ‘Verklaring van Staatsrechtgeleerden’. Het advies is om deze uit te printen, mocht u in de problemen komen, dan kunt je direct je gelijk aantonen. Dit zet extra kracht bij als je ook je doktersverklaring bij je hebt.

DOWNLOAD DE VERKLARING VAN STAATSRECHTGELEERDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *