VOORBEELDBRIEF VAN OUDERS AAN SCHOOL INZAKE CORONAMAATREGELEN

Scholen worden door de autoriteiten onder druk gezet dan wel aangespoord om coronamaatregelen in te voeren en te handhaven, die een ernstige inbreuk vormen op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de kinderen. Daarnaast wordt er zelfs propaganda gevoerd om op scholen kinderen te doen doen geloven dat dadelijk het vaccin een kwestie is van even een prikje halen:

Bezoek eens de huiveringwekkende website ‘Een prikje zo gepiept‘.

Het zoveelste bewijs van grove misdadigheid van de overheid waar we ons met hand en tand moeten tegen verzetten. Daartoe heeft een groepje bezorgde en juridisch onderlegde burgers een brief opgesteld die ouders kunnen gebruiken om de leiding van hun school duidelijk te maken wat de ouders niet willen dat er met hun kinderen op school gebeurt. EN dat komt neer op: géén mondkapjes, geen corona-test, en zeker geen vaccinatie.

Eerlijkheidshalve moet er bij gezegd worden dat de rechtsgeldigheid van deze stellingname een kwestie is van welke rechter je het vraagt. Maar uit oogpunt van menselijkheid laat deze brief niks aan duidelijkheid te wensen over. Afgezien wat van er in de wet staat, zou de school deze stellingname van de ouders moeten respecteren. Zit de wet zodanig in elkaar dat deze brief door de school genegeerd kan worden, dan deugt de wet niet. Respecteert de school deze stellingname van de ouders niet, dan mag je toch wel stellen dat de schoolleiding medeplichtig is aan oorlogsmisdaden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *