VIDEO PETER DEN HARING VAN TIJDGEEST MAGAZINE

Peter den Haring zit al 40 jaar in de journalistiek en maakt al 13 jaar het blad Tijdgeest Magazine, een clubje van chagrijnen eigenlijk, zegt hij zelf. Het kan in Nederland leuker worden, veel leuker. Daarover praatte hij op de eerste Wakker Borrel in het strandpaviljoen Beachline op vrijdag 11 september. Dat deed hij op cabareteske wijze. Vandaar ook dat we u deze video niet wilden onthouden.

Hij praat over het oprichten van een nieuwe politieke partij. Hij zoekt nog een partijleider. En een naam voor de partij, hij denkt aan de Partij voor Welzijn en Waarheid. De PWW! Om Wilders te sarren.

Het gaat over nog veel meer. Over het coronavirus, over besmettingen, over milde klachten, hoe meer milde klachten hoe beter. Zegt hij met zijn mooie radiostem. Ook over het verbinden. We moeten heel veel verschillend soort publicitair materiaal hebben die allemaal verschillende doelgroepen aanspreken (hebben dat niet al; red.). Maar daarom is er Tijdgeest Magazine, en het is gratis. Het kan gratis, want Peter heeft aan een AOW-tje genoeg. Hij is al 74. Net als Bill Clinton, George W. Bush en Donald Trump, allemaal van de zomer van 1946, net als Peter den Haring, en zij hadden ook een leidinggevende functie, net als Peter. De zomer van 1946 had onvermoede kwaliteiten.

Tijdgeest Magazine heeft 12.000 abonnees en wil groter worden. En Peter wil een nieuwe partij oprichten. Op zijn 74e nog zulke ambities! Peter vraagt mensen om mee te denken aan het nut van zo’n nieuwe partij. Als u het magazine en of Peter een warm hart toe draagt, denk mee en reageer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *