RUTTE NOOIT NAGEDACHT OVER VACCINVEILIGHEID

Frank Ruesink stelde eerst aan vice-premier en minister van volksgezondheid Hugo de Jonge de vraag ‘heeft u wel eens getwijfeld aan de veiligheid van vaccins?’ Zijn antwoord was resoluut: ‘Nooit.’ Echt niet? ‘Nee, nooit’. Terwijl het zo’n belangrijk onderwerp is en er zoveel vragen zijn en vaccinatieschade er is. Kan het erger dan het antwoord van Hugo de Jonge, vroeg Frank Ruesink zich af. Jazeker, hij stelde dezelfde vraag aan minister-president Mark Rutte. Deze antwoordde dat hij daar nooit over nagedacht had. Hij had er nooit over nagedacht! Onze MP!

Je kunt denken, de premier gaat over algemene zaken, hij kan zich niet overal mee bemoeien. Nee dat zal, hij sluit de halve economie en roept dat het allemaal weer veilig is als we een vaccin hebben. Maar daar heeft hij nooit over nagedacht!!! En dit zootje leidt ons land!?!?

Kijk naar de video en hoor het de premier en de vice-premier zelf vertellen.

Link naar de website van Frank Ruesink: voorvrijheid.nu

Rutte had het makkelijk kunnen weten. Hij weet waar Zwitserland ligt, daar komt hij wel eens op een Bilderbergconferentie of op de World Economic Forum. De Wereld Gezondheidsonrganisatie is er namelijk ook gevestigd, in Genève, en daar weten ze wel dat er zorgen zijn en meer onderzoek nodig is voor de vaccinveiligheid. Zie ook de blog Vaccin illusie.

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *