ONTKENNING HCQ GROOTSTE BEDREIGING VOOR SAMENLEVING – NIEUW BOEK VAN KIM GRASHOFF

Kim Grashoff heeft een rapport gemaakt (52 blz.) waarin ze alle bewijzen over HCQ, dat het werkt en effectief is en zowel preventief inzetbaar is als in vroeg stadium van behandeling, op een rij gezet, met bronverwijzingen. 
Het document heet:

De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ”

Kim schrijft:
‘Men zal met het doornemen ervan eerst verdrietig worden, omdat vele honderdduizenden mensenlevens bespaard hadden kunnen worden, maar daarna wordt men woedend. En dat is goed, want dan gaan mensen verandering eisen. 
Ik zou je daarom willen vragen of je dit document met zoveel mogelijk anderen zou willen delen en hun te vragen het weer te delen met kamerleden, kranten, groepen, instanties, RIVM, artsen, scholen, vrienden en kennissen, etc.
De mensen moeten weten dat ze keihard voorgelogen worden en dat niet wij de bevolking de aso’s zijn door regels aan onze laars te lappen, maar de overheid misdaden tegen de mensheid aan het begaan is door de Nederlandse bevolking geen toegang te geven tot Hydroxychloroquine.’

Het boek begint met een soort van 4 basisaspecten die we moeten begrijpen. De eerste is dat Covid-19 geen mysterieus virus is maar een mild virus van een bekende soort, die zich muteert en daarom China niet hetzelfde is als in de USA. Het 2e aspect is dat Covid-19 twee stadia kent die heel verschillend zijn: het eerste stadium is de vermenigvuldigingsfase waarin milde klachten kunnen optreden en waarin HCQ effectief kan zijn. Het tweede stadium is die waarin een echte ernstige longontsteking kan optreden en er andere behandeling nodig is. Het derde aspect is dat het uniek is in de geschiedenis dat artsen zieke patiënten moeten vertellen om naar huis te gaan en zich moeten isoleren, terwijl er op dat moment goede behandelingen mogelijk zijn. Het vierde aspect is de PCR-test die geen onderscheid maakt tussen een dood virus of een deeltje van een virus. Daarom is de test slechts een deel van het beeld en het is vaak verkeerd.

Kim heeft ook een begeleidende brief opgesteld:

Op dit moment hebben desinformatie en dus de daaruit voortvloeiende angst een stevigere greep op mensen dan de werkelijkheid. Daar bovenop wordt er een “propagandaoorlog” gevoerd tegen het gebruik van het medicijn Hydroxychloroquine voor politieke (en financiële) doeleinden, niet gebaseerd op medische feiten.

De desinformatiecampagne blokkeert het off-label gebruik van dit medicijn, en nu zitten we in een pandemie met extreme gevolgen voor de economie en het welzijn van de bevolking, terwijl er een veilig en effectief geneesmiddel is (en al die tijd is geweest).

Als gevolg daarvan worden niet alleen patiënten niet snel, effectief en veilig behandeld, maar sterven er nog steeds vele patiënten. Vele mensenlevens hadden bespaard kunnen blijven als men eerder bereid was geweest om naar Hydroxychloroquine te kijken.

Een van onze meest fundamentele en heilige rechten is het recht op medische vrijheid. Maar in het merkwaardige geval van hydroxychloroquine lijkt het erop dat de overheid, de media en de farmaceutische industrie met hand en tand hebben gevochten om het geneesmiddel niet beschikbaar te maken – ondanks het overweldigende bewijs dat het COVID-19 kan voorkomen en behandelen, zoals ik zal aantonen in bijgeleverd document:

“De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ”

De beperking of het regelrechte verbod op Hydroxychloroquine wereldwijd is begonnen te barsten. Het zal binnenkort instorten, omdat het bewijs van zijn veiligheid en effectiviteit zo overweldigend is.

Hoe significant zou het nu zijn dat onze regering zou toegeven dat ze een fout hebben gemaakt en de relatie tussen de arts en de patiënt uit de weg gaat voor een medicijn dat al meer dan 60 jaar bestaat en dat aan meer dan 10 miljard mensen is voorgeschreven.

De gezondheidszorg is een uiterst persoonlijke beslissing die in handen moet blijven van het individu, niet van het collectief. Medische interventies zijn een persoonlijke beslissing waarbij de overheid zich absoluut niet met gang van zaken mag bemoeien.

Alle inspanningen om medische professionals en individuen die positieve resultaten hebben ervaren met HCQ het zwijgen op te leggen, moeten onmiddellijk stoppen. Het wordt tijd dat Nederlanders de mogelijkheid krijgen om hun eigen gezondheidsbeslissingen te nemen, in overleg met hun artsen, niet de media-aanhangers die waarschijnlijk niet het verschil kunnen zien tussen een stethoscoop en een microfoon.

Zodra mensen weer vrij zijn om hun eigen keuzes te maken, zullen ze dat doen, en zal de maatschappij zich gedurende ongeveer een maand kunnen normaliseren!

COVID-19 heeft zonder twijfel aangetoond dat vuile, rotte politiek vaak het gezond verstand, het medeleven en het fatsoen overstijgt, zelfs in levens- en doodssituaties.

Hier is een kritische vraag voor de media en politieke hypocrieten die hydroxychloroquine ontkennen:

“Hoeveel mensen moeten er sterven voordat veilige en levensvatbare behandelingen, zoals hydroxychloroquine, op grote schaal beschikbaar worden gesteld? “

Na het lezen van bijgeleverd document kun je niet meer terug vallen op; “ Ich habe es nicht gewusst”

Social distancing, het dragen van maskers, boetes en gevangenisstraffen uitdelen, het ontwrichten van een gehele samenleving en het wachten op een vaccin is geen strategie. Zeker niet nu we naar het “griep seizoen” toe gaan en er al hordes mensen thuis zitten in afwachting op de uitslag van een onbetrouwbare PCR test omdat ze een loopneus hebben.

Ik wacht op een reactie van u, nadat u bijgaand document “The Biggest Threat To Human Society Is The Denial Of HCQ” heeft gelezen en zelf tot het oordeel komt dat het tijd is om Hydroxychloroquine in te zetten.

Met zeer gezonde groet,
Kim-Caroline Grashoff

“78% of coronavirus-related deaths in Europe could have been prevented if European states reflected Morocco’s chloroquinestrategy”, said Zemmour, the country’s leading scientist. “It would not be ncomprehensible that European officials would not consult their Moroccan counterparts to learn” he said. “If Europe repeats the same mistake, he continued “we can no longer say that it is a surprise…it would be criminal”.

ADDENDUM:
Voor de journalistieke volledigheid wijzen we ook naar een samenvatting van de productkenmerken van Plaquenil, een handelsbenaming van een 200 mg geneesmiddel met als hoofdbestanddeel hydroxychloroquine.

9 reacties

 • Dit is allemaal alleen mogelijk in een samenleving waar de overheid er niet meer is voor zijn burgers maar de burger er is om het ambtenaren apparaat in leven te houden.
  Zo worden al jaren alle levenssappen uit de samenleving gezogen, en het wordt gaande gekker.

 • helemaal mee eens Gijs.

 • Complotdenken???

 • Kijk eens naar dit document:
  Daar staat in waarom de politiek zo misselijk doet en de bevolking loopt te beliegen. Dan ga je snappen waarom de politiek en de media samen leugens doordrukken

  https://newscloud22.nl/covid19_flyer.pdf

 • Is the auteur een medisch expert of iemand die denkt dat ‘vrijheid’ gelijkstaat aan ‘onafhankelijk denken’ (=feiten negeren die niet naar wens zijn, in iets geloven van wat je wil dat het waar is, te lui zijn om echt onderzoek te lezen met als gemakkelijk excuus dat echt onderzoek geproduceerd wordt door een kwaadwillende samenzwerende elite)? De ware leugen is dat van de ‘onafhankelijke denkers,’ zoals de auteurs van enkele van de commentaren hierboven en het verwarde stuk waarop ze reageren. Zij zijn totaal niet geïnteresseerd in werkelijk uitzoeken wat waar en niet waar is, maar maken diegenen die iets onaangenaams verkondigen, zoals dat dit wondermedicijn niets doet tegen corona, voor leugenaars uit. ‘Onafhankelijk denken’ in dit geval heeft dodelijke resultaten en is criminele nalatigheid.

 • Wat is de herkomst van het gebruik van HCQ tegen corona? De enige herleidbare bron voor de voordelen zijn de onderzoeken van Didier Raoult van IHU. De resultaten van zijn eerste onderzoeken zijn twijfelachtig door het weglaten van zes negatieve resultaten uit zijn testgroep van 26. Nadat bij een groter onderzoek de onderzoeksopzet en data werd opgevraagd, wat normaal is bij wetenschappelijk onderzoek, speelde hij de complotkaart. Er is bewijs dat het medicijn werkzaam kan zijn bij SARS(ook een coronavirus), maar heeft hoogstens een lichte ondersteunende werking bij milde besmettingen van COVID-19 die niet opwegen tegen de risico’s die het medicijn heeft voor het hart.

  • Beste,

   De positieve resultaten van het gebruik van HCQ en zink zijn legio!
   Enkele namen: Dr. Brian Tyson uit Californië (1700 patiënten met succes behandeld):
   https://www.youtube.com/watch?v=RKUGs8cDvfU
   Dr. Simone Gold
   Dr. Christian Perronne uit Frankrijk
   Dr. Rob Elens uit Nederland (12 patiënten)
   Dr Zelenko uit VS
   Dr Richard Bartlett met succesmiddel Budesonide,
   Dr. Thomas Borody met het middel Ivermectine dat 100 % genezing geeft in bv. Bangladesh
   De lijst van dokters, die zich uiten tegen de lockdowns vanwege de enorme schade die ze berokkenen en voor het gebruik van HCQ met zink (het werkt enkel gecombineerd met zink) groeit dag na dag!
   Dr. Nabarro van de WHO heeft zich enkele dagen geleden nog uitgesproken tegen de lockdowns vanwege de schade en de armoede die ze aanrichten.
   Dr. Heiko Schöning met de ‘Ausserparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss’:
   https://acu2020.org/

 • Om een oordeel te vellen is het of iets vermoedelijk het meeste waar is, is het wel handig als je genoeg bagage hebt opgebouwd om een soort deskundige “ondeskundige te zijn.
  Dat gaat aan de hand van redeneringen van het gezond verstand. Om onafhankelijk te zijn en blijven is een portie gezond wantrouwen vereist.
  De onafhankelijke denker strijdt soms wel samen met gelijkdenkenden, maar blijft critisch!
  Is altijd op zoek naar de waarheid, de realiteit en de feiten. Niet naar een mening.
  Die mening ontwikkel je zelf!
  Het boek met verslagen van toepassing van het cocktail, beschrijft een werkelijkheid.
  Alles is ook nog via het internet e controleren.
  Mijn gezonde verstand zegt dan:
  Het is voor 200% WAAR!
  De conclusies zijn waar!
  Dat is niet leuk!
  Ben wekenlang teleurgesteld en verontwaardigd geweest.
  Want onze bestuurders, burgemeesters en kamerleden noem ze allemaal maar op, laten het afweten!
  Als je dit ook zo voelt weest getroost je bent niet de enige!

  Het gezondverstand begint m

 • ik zocht dit nog maar eens op. Vanmorgen vroeg, 26-04-2021, op Radio 1. Werd Rob Ehrens weer eens belachelijk gemaakt over zijn toepassing van dit geneesmiddel. Let wel, geneesmiddel en geen symptoombestrijder.
  Daarbij werd weer niet verder gekeken dan hun neus lang is. Al die internationale geneesheren en immunologen hebben het mis en weten er blijkbaar niets van.
  Wat is toch de achterliggende drijfveer van onze pers op radio, tv en krant. Doe net als ik. Zeg je abonnementen op. Bij hen is onafhankelijke berichtgeving, controle van de democratie, een farce en bestaat allang niet meer. Steun met je geld echt onafhankelijke persorganen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *