MUNDMASKEN: ATEMLOS DURCH DIE NACHT

Het moet niet gekker worden met die mondkapjes. Zonet een bericht binnengekregen van een Nederlandse mevrouw in Duitsland waar ze mensen met acute ademproblemen toch met alle geweld een muilkorf op willen doen, met alle risico’s van dien. Waar zijn ze in vredesnaam mee bezig!!!

We zijn in Duitsland geweest en daar was een mondkapje blijkbaar verplicht (dat was maanden terug) dus je doet stoer mee maar ik heb luchtwegproblemen en puffers. Na een uurtje of 2 met dat ding op kreeg ik hoofdpijn raakte wat gedesoriënteerd en uiteindelijk ging ik flauwvallen, Ik werd direct aangesproken door een man die toezicht hield dat ik mijn mondkapje weer op moest doen! Je bent in ademnood en legt het loodje en dan dat! Nu gaat het in Nederland ook beginnen en mijn huisarts wil geen verklaring afgeven, wat mogelijk moet zijn volgens instanties. Sterker nog ze zegt me een kapje te dragen omdat ik longproblemen heb! De wereld op z’n kop! Ben zo boos, bang en verdrietig. Wat gebeurd er in Nederland?

DOWNLOAD DE DOKTERSVERKLARING

HERUNTERLADE DAS ÄRTZLICHE ATTEST

2 reacties

 • Omdat ik een kwetsbare oudere met longproblemen ben zag ik tegen het dragen van een mondkapje op. Het was inderdaad wennen. Maar omdat ik veel met het OV reis had ik geen andere keus. Omdat de onderzoeken over het effect elkaar tegen spreken was ik ook weer niet perse tegen. Mischien beperken ze het risico ook wel voor mijn kwetsbare longen.
  Inmiddels heb ik ontdekt dat de verschillende soorten mondkapjes een verschillend effect hebben op mijn functioneren. Er zijn er waar ik al snel last van krijg (de blauwe die je veel ziet op straat). De afgelopen week heb ik echter twee maal vier uur in de trein gezeten zonder dat ik er ook maar op de één of andere manier last van heb gehad. Zelfs de hoofpijn waarmee ik vertrok verdween. Kennelijk is het ene mondkapje het andere niet. En de ene persoon ook de andere niet, dat besef ik ook. Je kunt niet alle mensen en alle mondkapjes over één kam scheren. Daarom gaat een verplichting voor iedereen mij ook te ver.

 • DOKTERSVERKLARING
  Inzake het dragen van mondkapjes
  Ongeacht de regelgeving is het voor de toonder van deze verklaring niet verantwoord om een mondkapje te dragen. Onderstaande onafhankelijke artsen verklaren het volgende over het dragen van mondkapjes:
  Dr. Russell Blaylock, neurochirurg:
  Prof. Dr. Dolores Cahill: Dr. Kelly Victory
  Dr. Marije Berkelaar
  Dr. Carla Peeters, immunoloog (voormalig RIVM medewerker)
  Mogelijke gevolgen van het dragen van mondkapjes: hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties. Mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Dat zet je immuunsysteem onder druk. De latent aanwezige virussen, inclusief corona, zullen juist opnieuw naar boven komen. Het is niet nodig om gezonde mensen te isoleren. Mondkapjes zijn bedoeld voor zieke mensen. Het dragen van mondkapjes kan bovendien het risico op besmettingen vergroten.
  We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin.
  Door het dragen van een mondkapje is het moeilijker om genoeg zuurstof binnen te krijgen. Het zuurstofgehalte in het bloed kan bij langdurig gebruik dalen. Tegelijkertijd neemt het CO2-gehalte toe. Hierdoor kunnen ontstekingen toenemen en verzwakt de immuniteit.
  Daarnaast kunnen (toxische) stoffen die gebruikt worden voor mondkapjes in de longen terechtkomen. Die kunnen daar schade veroorzaken en het risico op bacteriële en virale infecties vergroten. Mondmaskers kunnen zelfs bijdragen aan de verspreiding van virussen. De maskers helpen in ieder geval niet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een virusdeeltje is ongeveer 80 tot 150 nanometer in diameter. Dit is te klein om door de stoffen van mondkapjes geblokkeerd te worden.
  De officiële instantie waar de Nederlandse overheid haar beleid op baseert, het RIVM, verklaart over mondkapjes bovendien dat het nut van mondkapjes in openbare ruimte NIET bewezen is.
  De toonder van deze verklaring mag er op vertrouwen dat de handhaving deze verklaring door onafhankelijke artsen respecteert en de integriteit van deze artsen niet ter discussie stelt. Artsen hebben de eed van Hippocrates afgelegd, waarmee zij altijd het belang en de gezondheid van de cliënt of patiënt voorop stellen. De toonder van deze verklaring claimt dat u zijn of haar gezondheid laat prevaleren boven regeltjes of protocollen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *