FLYER EDITIE 4

Het heeft even geduurd maar hij is vandaag 4 november uitgekomen: flyer editie 4. Met als thema ‘HOUD ZELF DE CONTROLE’. Controle over angst, gezondheid en informatie:

Terwijl de overheid de druk opvoert met strengere maatregelen, de angst er goed in houdt met nep cijfers over besmettingsaantallen, roept deze flyer op tot bezinning. Het spoort de lezer aan tot reflectie. Het begint met een opsomming van feiten. Nu zijn veel mensen daar immuun voor, dat weten we. Maar de flyer zit ook vol emotie, oprechte emotie. En het biedt een veel aantrekkelijker perspectief: een leven zonder angst, maar met gezondheid, geluk, vrijheid, harmonie en vooral veel liefde. Dat kan ook, mits je de feiten kent. Nadat er uitleg komt over hoe je de controle kunt houden over angst en gezondheid, wordt er uitleg gegeven over hoe je controle kunt houden over de informatiestroom die over ons uitgestort wordt. Nog niet eerder werd er in de flyers van de bezorgde burgers zo duidelijk gesproken over een machtsovername en nog niet eerder werden zo expliciet de overheid en de mainstream media in een kwaad daglicht gesteld. Voor achteloze en argeloze medeburgers was dat bijvoorbeeld 2 maanden geleden nog een brug te voor om dit in een flyer te lezen. Maar het wordt hoog tijd dat dit een keer gaat doordringen. Niemand zal het voor het eerst horen maar de tijd dat je dit gemakkelijk kunt wegwuiven als wilde complotverhalen is echt voorbij. De bewijslast is omgedraaid. Laat de conformdenkers maar eens verklaren waarom we zo worden onderdrukt.

Ondanks de brutale machtsovername van de overheid is de flyer vriendelijk en positief van toon. De reden daarvoor is simpel: Als we willen dat mensen niet meer in de onderdrukkende overheid en leugenachtige media geloven, moeten we een aantrekkelijker alternatief presenteren. En dat kan ook want als we massaal deze overheid en media de rug toekeren, dan hebben we met zijn allen een veel betere toekomst dan wanneer we ze massaal blijven gehoorzamen.

Of het gaat werken? Er is veel meer nodig natuurlijk maar deze flyer kan daar zonder meer een positieve bijdrage aan leveren. Maar dan moeten ze wel verspreid worden. Help je mee?

Al een paar weken is de flyer te bestellen. Zonder de inhoud te kennen hebben tientallen mensen de flyer al besteld: al meer dan 13.000 flyers editie 4 waren er ongezien besteld. Allemaal bedankt voor het vertrouwen.

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *