DEN HAAG 15 AUGUSTUS 2020

De volgende demonstratie in Den Haag. Dit keer met minder mensen, mijn inschatting circa 2000 mensen (maar volgens sommigen wel meer dan 5000). Hoe dan ook, het hadden er veel meer moeten zijn maar de mensen die er waren zijn allemaal strijdlustig, vastberaden en nog verder geïnspireerd door een serie fantastische sprekers. De strijd wordt nooit beslist tijdens een demonstratie. Of er nu 1000 mensen komen of 10.000 of 100.000. De Haagse politiek trekt zich er geen bal van aan. Zoals een spreker de zien uit sprak: ‘The Revolution Will Not Be Televised’. Dit is toevallig of niet een nummer dat staat in onze Corona Top 20. Het betekent dat de mainstream media, de televisie, geen verslag doen van een revolutie die aan de gang is. Althans het niet als zodanig benoemen. Omdat ze censureren. Maar er is allang een revolutie in voorbereiding, dat merk je aan alles. De revolutie moet van onderaf komen en dat gaat ook gebeuren. De bevolking die de plannen van de overheid door heeft, zij ontketenen de revolutie. Door op zich allemaal kleine handelingen, die zich steeds verder uitbreiden, in frequentie, intensiteit en in omvang. Ook wanneer de spoedwet dadelijk van kracht is.

Er waren echt goede sprekers. Sprekers die we nog niet eerder gehoord hadden op demonstraties. De openingsspreker wel, die betrad al vaker het podium. Abe, de gepensioneerde marechausseeër, die tijdens de demonstratie van 21 juni 2020 door de ME in elkaar geslagen is, terwijl de beste man totaal geen kwaad van zin is. Hij spreekt politieagenten en soldaten er op aan wie zij dienen wanneer zij handhaven op coronamaatregelen. Kunnen zij zichzelf ‘s avonds nog in de spiegel aankijken? Hoe kunnen zij geweld plegen tegen onschuldige burgers? Enkel door te stellen dat zij gewoon hun werk uitvoeren.

Artiesten waren er ook. Maar deze waren artistiek niet geweldig. Zongen soms vals en hadden niet erg sterke teksten. Goed bedoeld maar mij sprak het niet zo aan. Wel goed is dat ze er staan en op hun manier bijdragen aan de strijd voor de vrijheid. De laatste artiest deed het best aardig, die rapster, wel een beetje grof taalgebruik maar een grove overheid moet je grof aanpakken.

Drie dames achter elkaar over vaccinatie. Anne-Marie van Raaij van Kritisch Prikken, Nelleke Bakker, en Door Frankema van Stichting Vaccinvrij. Door Frankema hield een geweldige speech. Ze was één van de hoogtepunten. Ze vertelde natuurlijk over wat er allemaal mis is in vaccinatieland, over haar gevecht om de bewijzen boven water te krijgen, over de veiligheid van vaccins, dat ze een WOB-verzoek daarvoor heeft ingediend, heel veel WOB verzoeken trouwens, dat je daar binnen 4 weken antwoord op moet hebben, maar we zijn 2 jaar verder. Ze is een gerechtelijke procedure gestart, wat heel moeizaam gaat, maar er zit nog steeds beweging in. Bewonderenswaardig zoveel energie dat ze in stopt. Ze vertelde ook van allerlei misstanden bij het RIVM. Ze was niet de enige.

Een ex RIVM medewerker deed ook een boekje open over wat de werkwijze van het RIVM is. Die staat dus niet in dienst van de bevolkingsgezondheid, maar van hun geldschieters. En de overheid, de media en de medische wereld baseren zich op de instructies en voorschriften van deze dienst. Misdadig! Meteen opdoeken deze club. Serieus, ook uw huisarts is waarschijnlijk slaaf van deze medische dictatuur.

Ook indrukwekkend was de speech van de analist die in een laboratorium werkt. Zij deed uit de doeken dat de PCR totaal onbetrouwbaar is. Niet alleen de test om daar de aanwezigheid van virussen mee aan te tonen, maar ook de registratiepraktijken. Er is geen tweede golf, er komt geen tweede golf, het zijn allemaal vals positieve uitslagen, het is één grote frauduleuze praktijk. Om ons langer onder druk te houden. Ze neemt het haar collega’s ook kwalijk, dat ze hier aan meewerken. Het is door de autoriteiten zo georganiseerd dat iedereen werkt aan een klein deel in het proces. Niemand weet zelf precies waar die mee bezig, maar met zijn allen geeft het als resultaat dat de besmettingscijfers de lucht in schieten. En iedereen zegt: ja ik ook maar gewoon mijn werk. Ze doen dat, nemen we aan, met alle goede bedoelingen, maar mensen denk even net wat verder na. Al deze medici, laboranten, analisten, wees even wat kritischer, ga even met elkaar in gesprek waar je nu mee bezig bent, klopt het allemaal wel? Jullie zijn degenen die met de uitvoering belast zijn die frauduleuze gegevens genereert. Als je bewust bent met waar je mee bezig bent, zou je hier dan nog mee verder gaan???

En dan Sven Hulleman. Sven heeft nooit iets gezien in demonstraties, maar ze hebben tegen hem gezegd dat het een Verbindingsdag was. Ja nee maar voor een Verbindingsdag wil Sven wel komen, zelfs komen speechen. En dat deed hij zoals verwacht: subliem. Het was een snikhete middag. Vier uur achtereen in de brandende zon, op zo’n heet veldje staan, schaduw ver te zoeken. En Sven onthulleman komt in zijn welbekende outfit: zijn aristocratische bruine colbertje met stropdas. Hij memoreerde ons aan het feit dat 15 augustus 2020 een hele belangrijke dag was: vandaag was het precies 75 jaar geleden dat Tweede Wereldoorlog in heel Nederland was opgehouden. Goed opgemerkt van deze feitenkenner. De onderdrukking ging echter door, maar op een andere manier. We hebben met zijn alleen nog even met één minuut stilte de slachtoffers van oorlogen herdacht. En ook Sven sprak de handhavers in het land persoonlijk aan. Dat zij zich goed moeten realiseren wie zij dienen, wie zij behoren te dienen. De bevolking, of de tirannen die ons land leiden? Wanneer zij burgers beboeten voor coronamaatregelen, dan zijn zij eigenlijk collaborateurs van een fout regime. Zij moeten zich realiseren dat zij medeverantwoordelijkheid dragen, dat de tirannen ons leiden … naar de afgrond. Een handhaver is niet verplicht boetes uit te delen. Hij kan het doen als hij een overtreding constateert, maar hij hoeft het niet te doen.

Er waren agenten aanwezig op en rond het Malieveld. Twee dikke rondwandelende agenten moeten zich kapot hebben geschaamd. Op zijn minst voor sommigen van hun collega’s. Het ijverige deel van de politie werd genadeloos afgebrand, en terecht. We hebben allemaal gezien hoe ernstig politieagenten en ME-ers zich hebben misdragen tijdens eerdere manifestaties. Wat een burgemeesterswissel wel niet kan doen. Sinds die Remkes weg is en Jan van Zanen gekomen, mogen we gelukkig weer enigszins ‘normaal’ demonstreren. Ja wel die anderhalve meter flauwekul, buiten op een open veld…

De laatste spreker vond ik zelf eigenlijk wel de meest inspirerende. Sander Compagner. Een ontzettend aardige persoonlijkheid, ik sprak hem afgelopen donderdag nog toen ik toevallig ook in Den Haag was. En nu dus slotspreker op deze lange, hete middag. Kun je na zoveel sprekers nog de concentratie opbrengen voor weer een spreker. Jazeker, de verhalen zijn te interessant en te boeiend, je gaat er gewoon in op. Natuurlijk heb je weleens een momentje dat de concentratie wat minder is, maar niet bij Sander.

Wat Sander vertelde waren gewoon praktische tips over hoe we in ons dagelijks leven met de situatie om moeten gaan. Sander is vastberaden dat we onder het juk van de onderdrukking vandaan kunnen komen. Maar daar moeten we wel wat voordoen. We moeten elkaar opzoeken, we moeten ons verenigen, elkaar stimuleren. Anderen aanspreken op al te volgzaam gedrag, vragen waar ze mee bezig zijn. Een keer met een paar honderd man ongemuilkorfd de trein in stappen. Een mobielloze woensdag, dus een dag dat iedereen zijn mobiel de hele dag uit laat. Niet meer bij grote multinationals bestellen. Contant betalen. En nog veel meer van dat soort zaken. Allerlei acties die de plannen in de war schoppen. Een beetje van wat ik ook al schreef in mijn laatste blog, maar dan allemaal net wat anders. We gaan een nieuwe maatschappij opbouwen. Te beginnen bij de media. Laat de msm lekker verder gaan met zijn propaganda. In oplage is in De Andere Krant inmiddels de grootste krant van Nederland.

Al met al een geslaagde dag, met een politie die zich gedeisd hield, zoals het hoort. Ze waren er wel maar stonden met hun overbodige ME busjes verdekt opgesteld in de schaduw. Gelijk hebben ze. Waar we vanmiddag het meest last van hadden was niet de politie, maar de zon. En die slechte artiesten natuurlijk. Maar het zij ze vergeven, het zijn een van de weinige artiesten die wel wakker zijn, en zij staan er tenminste!

2 reacties

 • Hoi,
  Vanaf het moment dat door onze M.R. en H.d.J het nieuwe normaal en 1,5 m samenleving werd uitgeroepen dacht ik hier klopt iets niet, hoe kunnen ze dat nu al weten. Ben direct op het internet gaan speuren en wist genoeg. Het is chantage. Daarbij worden inmiddels allerlij wetten overtreden etc.etc. zoals bekend bij velen van ons die o.a op het Malieveld stonden.
  Wat het probleem is dat juist die mensen het allemaal wel weten echter de burger die het nog moet weten wordt niet geïnformeerd door sensuur van de media.

  Zou het een idee zijn flyers huis aan huis te verspreiden en eventueel met geluidswagens rond te gaan? Een kritische omroep benaderen (vpro??) Met een verrassing OP1. (niet gecensureerd).

  Was maar een idee..
  En ik zouzeggen stem op Theo Hiddema de enige die durft.

  • Beste Jan,
   Maar er worden al flyers huis aan huis verspreid. En je kunt ze op deze site bestellen: https://corona-nuchterheid.nl/overig/flyers-bestellen/
   Met geluidswagens rond goed idee maar laat ik graag aan anderen over. Is de VPRO kritisch genoeg? Frank Ruesink heeft trouwens al wel contact met de VPRO programma Noorderlicht gehad, weet niet of dat uiteindelijk is uitgezonden. OP1 is en blijft NPO, moet je niet vertrouwen. En Theo Hiddema is ook maar half wakker, maar dat is al heel wat voor een parlementariër.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *