CORONA FLYER EDITIE 2 IS ER

Na een groot succes met de 1e editie corona flyers, is er nu de 2e editie! Er zijn ruim 160.000 flyers van de 1e editie verspreid. Iedereen die daar aan mee heeft gewerkt hartelijk dank. Hopelijk verspreiden we er van de tweede editie nog meer.

De reden dat er een 2e editie is, is deels vanwege actualiteit met onder andere de spoedwet, en we hadden intussen inspiratie voor nieuwe content die we ook graag onder de aandacht wilden brengen. En natuurlijk moeten we de boodschap blijven herhalen. Deze flyer is ook bedoeld om juist te verspreiden in de straten waar mensen de 1e editie al hebben gehad. Want doorkrijgen wat er aan de hand is, is voor de meeste mensen gewoon een proces. Een keer een flyer zien is niet genoeg.

We moeten er mee blijven doorgaan. In oktober zal editie 3 verschijnen. Ik zeg het niet om meer flyers te verkopen, want ik verdien er niks aan, het gaat allemaal tegen kostprijs, afgezien nog van mijn uren. Maar ik doe het met veel voldoening.

Bestellen kan gewoon weer via het BESTELFORMULIER.

We hadden in het begin van de flyeractie een serie flyers kosteloos verstrekt. Helaas is dat nu even NIET mogelijk. Volgens de boekhouder waren de kosten ongeveer een modaal maandsalaris hoger dan de baten tot nu. Dat geeft niks, het is voor een belangrijk maatschappelijk doel, dus dat hadden we er wel voor over. We blijven ook hopen op een sponsor. Als die zich meldt, kunnen we ook weer zo’n actie doen. En dat zou mooi zijn, want we merken dat er ook veel mensen met een bijstand of wajong-uitkering zijn die graag willen meehelpen met flyeren. Alleen zijn voor hen de flyers best een flinke kostenpost.

Het mooie van deze flyeractie vind ik dat de mensen die hier aan mee doen, in staat zijn om de problemen die we allemaal met de situatie hebben, zoals onmacht, frustratie, woede of angst, weten om te zetten in iets positiefs, namelijk een stukje enthousiasme, saamhorigheid en het vertrouwen om hier uit te komen. Dat merk ik aan de reacties die ik van veel mensen krijg.

Een hoogtepunt was een medestrijder die maar liefst 11.000 flyers bestelde. Zij waren met een groep, hadden een pot gemaakt en hadden als doel hun hele dorp van flyers te voorzien, geweldig!

We hopen dat de 2e editie net zo’n succes wordt als de 1e. Aan de flyer zal het niet liggen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *