FRANK RUESINK

Als er iemand in Nederland is die aandacht vraagt voor bewustheid rondom vaccinveiligheid en hier actief mee naar buiten treedt, dan is dat Frank Ruesink. Hij heeft zelf een zoon met vaccinatieschade, hij is dus ervaringsdeskundige, en heeft ontdekt dat er nogal wat mis is op het gebied van vaccinaties. En wel in die mate dat hij zich er helemaal in vast heeft gebeten en er een missie van heeft gemaakt om zoveel mogelijk kennis en misstanden bekend te maken aan het grote publiek, de medeplichtigen publiekelijk ter verantwoording te roepen en hopelijk te zorgen voor een kentering.

Op 20 juni 2020 gaf Frank Ruesink op Café Weltschmerz een zeer relevant interview. Je vraagt je af waarom hij daar al niet veel eerder zat, maar goed beter later dan nooit.

Het begint met zijn eigen verhaal, hoe hij erin is gekomen. Het gaat over GSK, over Bill Gates, over Stanley Plotkin (iedereen zou dat filmpje op YouTube moeten zien, maar duurt wel 9 uur, gaat onder andere over foetussen van levend geaborteerde kinderen waarvan er cellijnen in vaccins zitten en dat zou van de big farma eigenlijk niemand mogen weten), het gaat over Hugo de Jonge, Paul Blokhuis, Klaas Dijkhoff. En natuurlijk gaat het over de demonstratie van 21 juni, waarvan ze toen nog niet zeker wisten of die wel of niet doorging. Wat hij wel zeker wist, is dat het debat en de strijd voor eerlijkheid over vaccinaties gewoon doorgaat. Daar kan geen verbod van welke bestuurder dan ook tegenop.

Voor meer over Frank Ruesink en zijn acties:
zijn site vaccingate
Filmpje van Frank met Mark Rutte
Filmpje van Frank met Hugo de Jonge