MINISTER DE JONGE TOTAAL INCAPABEL OF CORRUPT

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid is op heterdaad betrapt, hij is totaal incapabel of hij is corrupt. Ondernemer en activist Frank Ruesink wist de minister tot belastende uitspraken te ontlokken. De minister gaf expliciet aan dat vaccins echt het enige middel zijn tegen het corona virus. Een dag eerder zei hij nog tegen Thierry Baudet dat een politicus niet op de stoel van een politicus moet gaan zitten maar nu doet hij dat zelf dus wel. Vervolgens ontwijkt minister De Jonge zeer relevante vragen van Frank Ruesink.

De ongeschiktheid van Hugo de Jonge voor de ministerpost zit hem in het feit dat hij er met zijn uitspraak aantoonbaar volledig naast zit. Vaccins zijn juist niet een oplossing. Misschien over 5 jaar voor een deel van mensen, maar dan moet er nog wel een wonder gebeuren. En mocht het wel als oplossing gezien worden, dan is het ook niet de enige oplossing. Maar hij staat niet eens open voor alternatieven als hydroxy chloroquine.

Dat duidt erop dat hij waarschijnlijk corrupt is, anders hou je niet halsstarrig vast aan deze onzin. Heel kwalijk want de minister speelt hier met mensenlevens.

Het goede nieuws is dat hij zich hier eigenlijk heel duidelijk in de kaarten laat kijken. De Corona Karen’s zullen het nog steeds niet door hebben, maar mensen die al aan het twijfelen waren raken door zulke acties wel steeds meer overtuigd dat we worden opgelicht.

Bedankt Hugo. En bedankt Frank.

BEKIJK DE VIDEO

Zie ook het artikel op NineForNews

7 reacties

 • Ik ben echt een kritisch beschouwer van de ontwikkelingen rond de covid 19 crisis (ik noem het vaak covid schandaal, dat geeft mijn mindset wel aan).
  Maar in de video zie ik geen corrupte minister. Wel een heel vermoeide en hij zegt iets over vaccinatie. (Ik wacht zelf niet op een vaccin en zal het ook nooit willen krijgen maar dat doet er nu niet toe)

  En de zin: “dat een politicus niet op de stoel van een politicus moet gaan zitten” “maar nu doet hij dat dus zelf wel.” Wat een rare zin?! Maar ik heb het nog niet gecheckt.

  Ik hoop op deze site wel wat beter onderbouwde berichten te lezen, deze vind ik zwak.
  Maar ik sta open voor weerwoord, natuurlijk.

  Ik heb alleen maar een eigen mening maar bij goede argumenten kan die veranderen.
  Dit bericht werkt bij mij averechts! 🤨

  • In de beelden zie je geen corruptie, het is van zich zelf onzichtbaar maar je kunt het wel herkennen. Corruptie hier is een conclusie op zijn antwoord (er is maar één ding dat werkt en dat zijn vaccinaties) in de context, zie vooral de blog ‘Hoogverraad’. Er zijn meer mogelijkheden en een vaccin is er heel misschien een maar zeker niet de beste. Als je andere, betere oplossingen bij voorbaat resoluut uitsluit heb je waarschijnlijk andere belangen, belangen die niet de bevolking dienen. Dan ben je wellicht corrupt. Zo moet je die zin zien. Maar je mag er ook anders over denken.

   Over die zin met op de stoel van de dokter gaan zitten, zie het artikel op ninefornews, link is bijgesloten.

  • Er moest eigenlijk staan dat een politicus niet op de stoel van een dokter moet gaan zitten ( want dat waren zijn eigen woorden ) maar dat is verkeerd opgeschreven, waardoor de boodschap dus verloren gaat van het stukje tekst… Wel zonde want anders had je een heel goed punt gehad 😉

   Wellicht kan je het nog aanpassen ?

 • “De Jonge volgde aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam een opleiding tot leraar in het basisonderwijs en behaalde daarna aan de Octaaf P.C. Academie voor Schoolmanagement in Zwolle het diploma Schoolleider Primair Onderwijs.”

  De bevoegdheid om les te geven aan 4 tot 12 jarigen op een basisschool is blijkbaar voldoende vooropleiding voor een ministerpost. Zijn uitspraken en aanpak zijn conform deze achtergrond. Beperkt…

  • Je bent ook op de hoogte van hugo’s zijn broer? (werkt samen met bill gates)..

   • Volg de familie, volgt het geld, volg het verleden, Micha Kat deed dit in het verleden
    uitstekend in de Chipshol/Demmink/Westenberg/Baybasin/…….affaires. Voor gek verklaard, in de boeien geslagen… etcetera. Een Peter R. de Vries koos voor de publiciteitskanalen van de staat, zeg maar DDR onder Ulbricht, Mosko uit de advocatuur gestoten omdat hij te goed was, Marcel de Hond afbranden idem, Yvonne Keuls uit de media omdat zij schreef over de justitia-pedocultuur in den Haag, Sociale Databank Nederland is genadeloos vervolgd want te lastig voor bv vlaggetjes zwaaiend Nederland, Oltmans omdat hij met Soekarno ging praten uit zijn journalistiek roeping en niet goed viel bij onze nazi-prins, Aantje een deuger in de oorlog? nee een stinkstankmannetje (mijn oom nog opgepakt: zei, voorzitter van de campingraad? Ja, van kampen heeft ie verstand! Onthulling van corruptie begint helaas bij ‘laster’ in de lijdensweg door de krochten van Justitia. Zij draagt dan ook een blinddoek en laat zich vaak sturen door de huilende wolven in het bos.

    Zo vind ik mw Tan-de Sonneville een prima gids! 😉 C’est triste!

    PS Incapabel en corrupt zijn broere en zus.
    Let op verkiezingsfraude bij poststemmen: schaduwverkiezingen!

 • Dank voor alle reacties.
  Het is me nu we duidelijk wie we als minister van volksgezondheid hebben! Ik wist het, dat je weinig diploma’s nodig hebt om de politiek in te gaan. Toch verbaast het me telkens weer. Dom van mij.
  Ik heb geen ambities in de politieke richting. Het lijkt me afschuwelijk werk, telkens proberen een stel blokhoofden iets uit proberen te leggen. Tegen kortzichtige personen oplopen.
  Maar ze maken het nu wel erg bont. De “maatregelen” zijn nu volstrekt overbodig lijkt mij. Er is alleen nog wat bangmakerij over “de tweede golf”. De gewone seizoensgriep bedoelen ze denk ik. In 2018, met 9500 doden (anderhalf keer zo veel als van covid 19) is er niks ontregeld. Toen niet nodig, nu niet nodig. Het Sars-Cov-2 gedraagt zich als ieder ander virus. Overal hetzelfde, ongeacht lichte of zware maatregelen.
  Macht is verslavend. Zo langzamerhand dreigt het toch de dictatuur-kant op te gaan.
  Is bij iedereen de API Blootstellingsmeldingen voor covid 19 al opgemerkt? Op uw smartfoon, instellingen, Google.
  Een API is niet raar maar deze vind ik eng. Voorbereiding op de tracker-app van onze-lieve-overheid?
  Jakkes. De spoedwet ook jakkes. Hij wordt er vrees ik doorgedrukt. Dan zitten we er minstens een jaar mee. Onze grondrechten aangetast, onmogelijke zotte regels, met als straf een hoge boete en strafblad. Wat helemaal niet zou moeten kunnen in een democratie!
  Daar is de Jonge wel mee bezig en dat vond ik héél erg kwalijke praktijken. Maar vlak Rutte ook niet uit. Wat een griezel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *