AMERIKAANSE TOESTANDEN: MASTERPLAN OF FAKENEWS?

Afgelopen week plaatste Corona Nuchterheid een artikel met de titel ‘Militair Gezag in Nederland‘. Niet eerder liet deze site zich uit over recente ontwikkelingen in de Verenigde Staten. De reacties op het artikel zijn overwegend negatief. Dat is helemaal prima, alleen jammer dat dan niet wordt aangegeven waarom dit artikel broodje aap is of fakenews. De bedoeling van het plaatsen van het artikel is om aan te geven dat er mogelijk danwel waarschijnlijk wat aan de hand is waar de mainstream volgers geen weet van hebben. Het was misschien beter geweest om er even bij te zetten dat het ter eigen beoordeling en onderzoek is om te bepalen in hoeverre dit op waarheid berust. Nog beter is het natuurlijk dat we zelf als journalisten het helemaal gaan natrekken. Ja dat zou het mooiste zijn, maar helaas is dit een complexe zaak met heel veel verschillende kanten, verschillende perspectieven, censuur, fals flags, infiltraties, controlled opposition, sprake van verkiezingsfraude, fakenieuws, deep fake, en ga zo maar door. Niets is met zekerheid te zeggen. Zeker niet voor een kleine organisatie als Corona Nuchterheid.

Toch willen de bezoekers van onze site die dit soort berichten misschien elders niet allemaal meekrijgen ook daarover informeren, omdat het nogal wat kan uitmaken. 100% zekerheid hebben we niet, als het duidelijke onzin was hadden we het niet geplaatst, maar buiten de msm heb ik nog geen aanwijzingen gezien dat dit het geval is. Sterker nog, er zijn realistische aanwijzingen dat het allemaal maar zo waar kan zijn.

In het kort: volgens QAnon en andere profeten, zoals Wim Visscher (Dutch Digger News), Charlie Ward en Simon Parkes is Joe Biden geen president, maar zijn de militairen aan de macht. Dat komt omdat er verkiezingsfraude is gepleegd en Trump al in juli 2020 documenten heeft getekend die maken dat de inauguratie van Biden nietig is. Iedere volger van deze profeten zat braaf te kijken naar de inauguratie op 20 januari 2021, wachtend tot de militairen ingrepen en de hele kliek zou inrekenen. Ik zat zelf ook te kijken en ik vond het ook erg teleurstellend. Waren het dan allemaal valse profeten? Welnu de volgende dag zeiden ze dat dit allemaal nog steeds volgens plan verloopt. Dat ze ernaast zaten kwam omdat ze ook niet alles van het plan wisten, want Trump en zijn team moeten ook veel geheim houden voor de elite die anders het plan zou doorzien. Maar wat er gaande is, is dus dat er achter de schermen allerlei arrestaties in voorbereiding zijn, dat gaat zich de komende weken allemaal ontvouwen en begin maart 2021 is Donald Trump gewoon weer president. De 19e president, van de republiek dit in 1871 ophield te bestaan, maar nu weer opnieuw tot leven komt. Dat is allemaal in documenten vastgelegd. Aanwijzingen dat het zo zal gaan zijn al die vlaggen die achter Trump te zien waren, die hadden allemaal een geel randje, dat is de oude vlag. Een andere aanwijzing zou zijn dat het Witte Huis leeg is, Biden woont daar helemaal niet. Biden was ook op eigen gelegenheid naar de inauguratie gekomen, niet met een staatsvliegtuig. Heel ongebruikelijk.

Wie het weet mag het zeggen. Ik vind het moeilijk te beoordelen. Het kan allemaal wel waar zijn maar dan moet je op een gegeven moment daar ook iets via een andere bron van waarnemen. Je kunt ook niet zeggen dat alles in de bijbel klopt omdat dat in de bijbel staat. Het moet ook ergens anders uit blijken.

We zullen de komende weken zien of Trump en zijn team een Masterplan hebben en of dat ook gaat uitkomen. Of dat we te maken hebben met allerlei valse profeten. De video met Robert David Steele vind ik zelf de meest hoopvolle tot nu toe.

Hieronder enkele links naar sites en kanalen met alternatief nieuws hierover:

Dutch Digger News

Simon Parkes

Charlie Ward

Q News Official

Robert David Steele

Om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen, zeker ook op het gebied van de gebeurtenissen in de Verenigde Staten, volg ons op Telegram: https://t.me/coronanuchterheid

ROBERT DAVID STEELE

4 reacties

 • Ik ben wel benieuwd hoe je zal reageren als alles onzin blijkt. Ik kan je namelijk vertellen dat er helemaal niks gaat gebeuren, geen scare event, geen emergency broadcast, geen massa arrestaties. etc. Zul je daar teleurgesteld over zijn? Zul je in staat zijn om te erkennen dat je incorrect geïnformeerd bent? Of kom je weer met een nieuwe datum dat er ‘iets’ gaat gebeuren. Hoe lang ga je het volhouden?

  • Beste Gerausmacher, heb je het tegen mij? Dan heb je niet goed gelezen. Ik neem namelijk helemaal geen stelling in. Ik wil alleen wijzen op andere informatiebronnen opdat mensen weten dat er nog veel meer speelt. De msm doet dat namelijk niet. Wat er waar is, is sowieso lastig te bepalen, maar laten lezers dat zelf proberen te onderzoeken. Hoe stelliger je bent, hoe groter de kans dat je er naast zit. Hoe kan iemand weten of hij ‘misinformed’ of ‘uninformed’ is? Hoe breder je kijkt hoe kleiner die kans. Dat is exact de reden waarom dit artikel is geplaatst.

  • Mensen zijn niet veranderd sinds de zwarte dood een tijdje terug, uitzonderingen daargelaten (wakkere mensen), omdat wij het allemaal moesten doen met de informatie die zij doorkregen van anderen. Soms klopt informatie, soms niet, maar men weet dit natuurlijk pas achteraf. Het kan geen kwaad om altijd zelf op onderzoek uit te gaan om je horizon te verbreden, en dat kan simpelweg niet door oogkleppen op te houden en blindenlings de msm als informatiebron aan te houden. Een goed voorbeeld hieronder.

   “De Zwarte Dood is de epidemie die van 1347 tot 1352 in Europa woedde en vele slachtoffers maakte, soms tientallen procenten van de bevolking. De epidemie werd veroorzaakt door de pestbacterie en kostte wereldwijd tussen de 75 en 200 miljoen mensen het leven. De pestepidemie greep in de rampzalige veertiende eeuw met politieke en religieuze instabiliteit (Honderdjarige Oorlog en de Babylonische Ballingschap der pausen naar Avignon) en grondige klimaatveranderingen met misoogsten en hongersnood om zich heen.”

   “Omdat Joden minder door de Zwarte Dood zouden zijn getroffen, werden zij ervan verdacht de oorzaak hiervan te zijn. De Joodse arts Balavignus legde hierover een door marteling verkregen geforceerde bekentenis af dat Joden in Zuid-Frankrijk een plan hadden uitgewerkt om christenen te vergiftigen. Het gif zou bestaan uit vermalen harten van christenen, spinnen, kikkers, hagedissen en menselijk vlees. Van dit gif werd een poeder gemaakt, waarmee bronnen van christenen vergiftigd werden. Het verhaal verspreidde zich snel van Zwitserland naar Duitsland en had catastrofale gevolgen voor de Joden in Europa.”

   “Er werden talloze pogroms uitgevoerd in heel Europa, vooral in Zwitserland en Duitsland, met tienduizenden Joodse slachtoffers tot gevolg. Er zouden in Europa 210 kleinere en grotere Joodse gemeenschappen zijn vernietigd In deze pogroms zouden 16.000 Joden zijn gedood. Polen, dat bovendien grotendeels gespaard was door de epidemie, nam een groot aantal Joden op.”

   • Wel zoek eens na ‘De ridder van Ruurlo en de zwarte dood’.
    Begin van de pest in europa en de joden zouden de bronnen
    vergiftigd hebben. De heidens *)komen er ook in voor. Terug te
    vinden in “Sagen en sproken van het oude Gelre”, maar kende
    het verhaal als kind al rondom het vuur.

    Niets nieuws onder de zon (schaduw).

    Toch zijn hier in Occtanie veel joden gespaard gebleven voor
    de vervolgingen o.a Alet les Bains. Een houding als in de Achterhoek
    tijdens WOII. Maar nog in studie…

    *) proto Rroma (Rrome)

    PS Door reinheidsgeboden hadden heidens en joden minder last van
    de pest, maar ook door itinerant bestaan.

    Joden aten ook christenkinderen en tsziganush talentat was het roven van
    blanke kinderen, het breken van gewrichten om ze als lenige acrobaten te exploiteren.

    Als ik dat stelletje nwo hoor dan lijkt mij weinig veranderd!
    Balavignus ga ik na zoeken in detail.

    Onno Lespinassiere

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *