MILITAIR GEZAG IN NEDERLAND

Wie denkt dat Joe Biden de huidige president van de Verenigde Staten is zal nog eens van een koude kermis thuiskomen. De 50 Staten van Noord-Amerika zijn onder Militair Gezag gesteld vanwege verkiezingsfraude en buitenlandse inmenging. De invoering van de avondklok en de recente brute ordehandhaving in ons land kunnen hiervan niet los worden gezien. Althans volgens onderstaand artikel.

Van een verslaggever het volgende artikel:

Militair Gezag in Nederland. Het absurde kabinetsgedrag is daarmee verklaard

24 januari 2021


Ontwikkelingen in de Verenigde Staten zijn buitengewoon alarmerend voor het Koninkrijk der Nederlanden en Haagse bestuurselite. De 50 Staten van Noord-Amerika zijn onder Militair Gezag van het Pentagon gesteld. De militaire top van het Pentagon heeft live gevolgd hoe de verkiezingsfraude zich heeft afgespeeld en er dus sprake is van vijandige buitenlandse inmenging. Militairen leggen de eed op de grondwet af en zijn dus verplicht geweest de macht over te nemen. Joe Biden is geen president, zijn illegaal getekende Executive Orders zijn van nul en generlei waarde. Het is een kwestie van tijd wanneer hij en zijn handlangers in het Amerikaanse Congres zullen worden gearresteerd en voor een Militair Tribunaal worden gebracht.


Met de “power-shift” in de VS zijn ook in Europa de dominostenen gaan vallen. De Bondsrepubliek Duitsland en Berlijn zijn nu rechtstreeks via het SHAEF bezettingsregime onder Militair Gezag van het Amerikaanse leger gesteld. Met het aftreden van kabinet Rutte heeft het er alle schijn van dat ook Nederland onder Militair Gezag van het Pentagon is gebracht. Dat verklaart voor een groot deel de feitelijke oorlogshandelingen van een bezettingsregime tegen de bevolking. Dat dit onder dekking van een gevaarlijke pandemie wordt gedaan doet niet ter zake. Geen van de onwettige maatregelen kunnen worden verklaard met inachtname van een niet aangetoond virus, niet bewezen oorzaak van COVI-19, een ondeugdelijke PCR test en abominabele uitleg van pseudo-wetenschappers.


Het heeft er alle schijn van dat Rutte c.s. orders krijgen van dat bezettingsregime. Allerlei beperkende maatregelen tot en met een bizarre avondklok zijn handelingen van een bezettingsregime TEGEN de bevolking. Er wordt op een onwezenlijke manier de orde gehandhaafd zonder consensus van de Nederlanders, ongrondwettelijk en onwettig. Indien echter zonder ons medeweten en instemming een “power-shift” heeft plaatsgevonden zijn de eenzijdige maatregelen beter te verklaren.


In Nederland zouden 1200 manschappen van het Amerikaanse leger gereed staan om in te grijpen als de Nederlandse politie en legereenheden hun opdracht niet meer kunnen of willen uitvoeren. Alsdan zullen er nog meer bewegingsbeperkingen door het bezettingsregime worden gelast. De Amerikaanse ambassadeur zou wel eens een belangrijke rol als verbindingsofficier kunnen spelen. Met in het achterhoofd de massa-arrestaties die hoogst waarschijnlijk al in de VS en daarbuiten aan de gang zijn, kunnen deze ook in ons land aan de orde komen. Deze arrestaties moeten door het Amerikaanse leger worden uitgevoerd.


Daarbij gaat het niet uitsluitend om medeplichtigheid aan de verkiezingsfraude, maar ook om activiteiten tot op het allerhoogste niveau wat betreft pedonetwerken, drugs- en mensenhandel. Het onwettige koningshuis wordt hierbij niet uitgesloten. Zij die zonder zonden zijn hebben niets te vrezen. Collaboratie, handhaving, de andere kant opkijken of het afdekken van bedoelde criminele activiteiten, worden even zwaar aangerekend. Onwettige bevelen die zijn uitgevoerd uit plichtsbesef blijven onwettig. Daarom kan het rechtssysteem ook niet meer functioneren en zal moeten worden vervangen door Militaire Tribunalen.


Grote delen van de Politie, Marechaussee en Defensie zullen niet meer kunnen fungeren en worden ontbonden en gereorganiseerd. In ALLE gevallen zullen zij die een rol in het publieke leven hebben vervuld nooit meer in aanmerking komen wederom een dergelijke rol te kunnen vervullen. Ten koste van alles moet worden voorkomen dat degenen die ons in deze toestand hebben gebracht, ons daar ook weer uit gaan bevrijden.

Voor meer van dit soort content:

DUTCH DIGGER NEWS

SIMONPARKES.ORG

11 reacties

 • Ik denk dat het hierboven staande is ontsproten aan een overgekookt brein.
  Je kunt er alles wel bijhalen in deze crisis maar laten we vooral nuchter blijven.
  Laat je niet meeslepen door allerlei merkwaardige verbanden te leggen.
  Ga lekker buiten wandelen, dan kom je weer bij jezelf.
  Zet ook je wifi uit zodat je weer helder kunt denken.
  Dit veroorzaakt nml. het rouleaux effect waardoor je bloed te weinig zuurstof opneemt.
  Je hersenen hebben daarvan te lijden.

 • Precies. Broodje aap.

 • Alphonse Van Cauter

  Dit maakt je site oneindig belachelijk, jammer. Nu ben je zelf fake news verspreider.

 • Alphonse Van Cauter

  Dit is fake news, je maakt je site belachelijk en niet meer waard om te volgen.

 • bernard kerkhof

  Het lijkt een slag in de lucht. Bewijzen?

 • Simon Parks een oplichter volgens revolutionaironline Micha Kat.

 • Ik hoop dat het waarheid wordt.
  Deze informatie heb ik eerder van verschillende bronnen vernomen.

 • Annemiek de koning

  Dit is zeker waar in ieder geval in Amerika maar dat ze ook het gezag in Nederland hebben wist ik niet. Niet verwonderlijk, wel fijn want aan dit kabinet heb je geen ruk. Het klinkt ernstig dat het gezag is overgedragen maar dat ik voor ons als burgers alleen maar fijn, zij beschermen de burgers dus geen paniek. Als je meer wilt weten wat er in de wereld speelt, zou ik zeggen die je tv uit en ga zelf op onderzoek. In de media is zat te vinden. Heb je daar geen zin in wacht dan rustig af. Aankomende week komt er een hoop nieuws naar buiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *