EEN PANIEKPANDEMIE

Vrijdag 3 april werd deze website weer genoemd in de krant, bedankt voor de gratis reclame.

Intussen gaat de bangmakerij gewoon door. Maar er worden ook steeds meer vraagtekens gezet bij de coronamaatregelen in binnen- en buitenland. Er wordt zelfs gesproken over een paniekpandemie. ‘A pandemic of panic’ is wat de gerenommeerde Deense wetenschapper Peter Gøtzsche en zijn collega’s het noemen.

Volgens de The Highwire afleveringen 156 en 157 is er naast alle corona ellende ook goed nieuws: veel wetenschappers verklaren dat het COVID-19 niet zo gevaarlijk is als men wil doen geloven. En, zegt een aantal, er is eigenlijk een hele eenvoudige behandeling mogelijk met een middel dat direct voorhanden is: chloroquine: LEES HIER.

Dit zijn berichten die nogal contrasteren met de berichten die we dagelijks tot ons krijgen vanuit de reguliere media. Het verdient aanbeveling om voorhanden gegevens goed te bestuderen alvorens een oordeel te vormen.

Een reactie

  • Jan Snoeijer

    Ik kwam vandaag toevallig jullie advertentie tegen op Facebook. Daarin werd gezegd dat Covid19 niet erger is dan een flinke griepepidemie, waarbij op zijn ergst 525 doden per week te betreuren zijn.
    Volgens het CBS zijn er in de afgelopen 9 weken 1.000 extra doden per week gerapporteerd. In deze weken hadden we te maken met de lockdown, waardoor waarschijnlijk het aantal doden getemperd is.
    Vindt u nog steeds dat Covid19 een gewone, flinke griep is of heeft u het anders gelabeld? Ben erg benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *