YOUTUBE HAALT THE HIGHWIRE VAN ZIJN PLATFORM

Een zeer betrouwbaar kanaal, al jaren lang, over vaccinatiebewustzijn, en sinds het corona tijdperk een zeer informatief, objectief, volledig en gedegen nieuwsbron. Dat is de The Highwire. Als je daar regelmatig naar kijkt, en dat deed de redactie van Corona Nuchterheid, dan heb je de hele corona kwestie aardig door.

Maar heel recent kwam het bericht dat YouTube veel afleveringen van The Highwire gaat censureren. Op zich is dat geen ramp omdat de afleveringen ook op Bitchute en op thehighwire.com te vinden zijn. Maar heel veel mensen vinden en zoeken de afleveringen met presentator Del Bigtree via YouTube. The Highwire wordt dan dus minder gevonden. En natuurlijk is het een manier van censureren die past in het patroon van deze tijd. De content is in strijd met de WHO richtlijnen, omdat het te kritisch is over vaccineren en dat zint WHO-sponsor Bill Gates niet zo.

Dus de mensen die wel eens naar The Highwire kijken en dat op YouTube zoeken, graag voortaan kijken op Bitchute of op de site van Highwire zelf. En voor de mensen die nog nooit een aflevering hebben gezien, ga beslist kijken, het is zo leerzaam. Het is wel allemaal in het Engels, als dat een probleem is, je kunt ook naar Stichting Vaccinvrij, daar staan ook een aantal Highwire afleveringen met Nederlandse ondertiteling, al zijn er daar ook een paar door YouTube geblokkeerd.

Ook jammer dat YouTube het censureert is dat je via Google Translate de Engelstalige uitzendingen normaal gesproken real time kan laten ondertitelen in je eigen taal. Dat kan dan helaas niet meer. Toch zijn niet alle uitzendingen geblokkeerd, gelukkig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *