WHO: ZONDER SYMPTOMEN NIET BESMETTELIJK

HET BELANGRIJKSTE NIEUWS VAN DIT MOMENT:

Dr. Maria van Kerkhove van de WHO: “Uit de gegevens die we hebben, lijkt het nog steeds zelden te gebeuren dat
iemand zonder symptomen daadwerkelijk iemand anders besmet.” Dit wordt bevestigd door zowel NATURE als THE LANCET. De enige logische conclusie die hieruit getrokken kan worden is dat alle maatregelen voor mensen zonder symptomen direct opgeheven kunnen worden.

NATURE en LANCET bevestigen nutteloosheid corona maatregelen voor mensen zonder symptomen!

Nieuwe publicaties in het gerenommeerde wetenschappelijke NATURE en THE LANCET bevestigen een slechts zeer beperkte kans op asymptomatische resp. presymptomatische besmettelijkheid! Dit is fantastisch nieuws, want nu dus ook aangetoond is, dat zowel a-symptomatic alsook pre-symptomatic verspreiding niet plaatsvindt, komt vast te staan dat de huidige maatregelen jegens (gezonde) mensen zonder symptomen zoals 1,5 meter afstand, alsook mondkapjes, totaal geen zin heeft! Alle grond voor lockdowns en afstandsmaatregelen is nu dus weg genomen. Bij symptomen thuis blijven, is dus de enige nuttige maatregel!

Bronnen:

Artikel in The Lancet

Artikel in Nature

Transcription Dr. Maria Van kerkhoven W.H.O Technical Lead COVID-19 (Asymptomatic Cases Not Infectious)

2 reacties

  • Geweldig nieuws. De grote vraag nu is, gaat ons Kabinet, het RIVM en het OMT dit bericht overnemen en 8 december nu eindelijk de niet wetenschappelijke onderbouwde maatregelen loslaten?

  • Er gaat niks veranderen, al zouden tienduizenden sterven aan zelfmoord, vaccin bijwerkingen, longkanker door mondkapjes, al zou de economie totaal imploderen.

    Dit Kabinet, de EU en de Mega bedrijven die aan deze marionetten trekken geven niet om de burger. Er is een is miljardairs elite die ons liever massaal ziet sterven.

    En dit is onze eigen rot schuld dankij de massa die zijn kop in het zand heeft. Wat lopen in NL toch een zeer grote hoeveelheid naive mensen rond.

    Facisme, gestapo praktijken, dicatuur we zitten er weer midden in. Mensen leren niet en vergeten snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *