WE’RE LIVING IN 12 MONKEYS

In maart maakten Aaron en Melissa Dykes de documentaire ‘We’re living in 12 monkeys’, dat verwijst naar de film ’12 Monkeys’ uit 1995 met Bruce Willis en Brad Pitt. De film gaat over een pandemie, gelijk het corona, en dat machthebbers hun slag slaan. De documentairemakers leggen en treffende parallel met het heden. En dat niet alleen, ze laten ook zien dat heel veel huidige ontwikkelingen wel heel erg perfect samenvallen om toevallig te kunnen zijn. Zij stellen dat wat er nu gebeurt, daar is een hele lange voorbereiding aan vooraf is gegaan. Ze laten ook zien wat ons nog te wachten staat. Daar mag u van vinden wat u wilt, als u het niet wilt zien kijkt u gewoon niet. Het is niet bedoeld om u bang te maken, dat doet de overheid al, het is bedoeld om u te informeren dan wel te waarschuwen.

LINK NAAR DE VIDEO

Stichting Vaccinvrij heeft deze documentaire voorzien van ondertiteling en hierover op 25 april een blog gepost op hun site.

Een reactie

 • Goedemorgen,
  Mogelijk goed om ook op de hoogte te zijn van de website http://www.uitlegvoorjou.nl ( Sonne Hoover).
  De website legt ook wat nu gaande is uit, vanuit spiritualiteit.
  Mogelijk voor veel mensen hoopvol, moedgevend en ook weer bevestigend.

  Wat er nu in de wereld gebeurt, wordt doorgaans niet vanuit b.v. de bijbel uitgelegd. Toch is er veel over te zeggen en kunnen mensen er veel aan hebben. De bijbel is geheel actueel, maar er zijn maar weinig mensen die los van dogma’s en alleen maar verstandelijk denken de werkelijke boodschap achter de taal begrijpen.
  We moeten de oude maatschappij van verdeeldheid, oneerlijkheid, angst en dwang en mogelijk verlies van vrijheid achter ons laten en werken aan een nieuwe wereld van mensen die geloven in vrijheid, gelijkheid, dienstbaarheid en liefde. Geen gezweef, maar vredevol leren van elkaar. Die tijd is er nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *