Welkom

Welkom op deze nieuwe site. De aanleiding voor deze site is de ergernis aan de eenzijdige berichtgeving over het coronavirus in de media en door de overheid. Er wordt alleen maar angst gezaaid. Waarschuwen voor gevaar is goed maar wat hier gebeurt is echt buitenproportioneel. Pure bangmakerij. Daar heeft de bevolking helemaal niets aan. Nuchtere constateringen, feiten, cijfers, bespiegelingen en bovenal adviezen waar we wat mee kunnen en die realistisch en proportioneel zijn, daar zou de media mee moeten komen. Het is eigenlijk schandalig dat dit niet gebeurt.

Er zijn gelukkig wel nieuwsbronnen en sites waar die geluiden wel te horen en te zien zijn, maar daar kom je niet via de gebruikelijke media, die moet je toevallig kennen. Deze site helpt u bij het vormen van uw eigen opvatting over dit actuele, zeer impactvolle thema. Als de media en de overheid dat niet doen, moeten burgers elkaar maar onderling op de hoogte houden.

36 reacties

 • Jullie hebben een nuttige website. Ik heb jullie advertentie in de Volkskrant gezien.
  Ook diverse kritische deskundigen verkondigen deze boodschap.

  Maar ik adviseer de door jullie gesuggereerde connectie met 5G van de site te verwijderen omdat je daarmee je positie ernstig verzwakt en dat is jammer. Maak er eventueel een aparte website voor en kom dan met resultaten van degelijk onderzoek, als dat beschikbaar is. Noem dan tevens de zwakte van de 5G-argumenten, want dat maakt je site betrouwbaarder.

  J. B.

  • Covid19 North Carolina

   Nouw Busch, dat je niets snapt van hoe essentieel het electromagnetisch spectrum is voor al het leven op ons ruimteschip is wel duidelijk. Geeft niks hoor.

 • Piet van der Post

  Iedereen mag een mening hebben, maar jullie vergeten kennelijk dat het grootste probleem van deze pandemie de overbelasting van het zorg systeem is. Te weinig IC capaciteit en te veel ziekenhuisopnames. Zullen we iedereen die de COVID-19 heeft dan maar aan zijn/haar lot over laten.? Gewoon thuis laten stikken. Een paar doden meer dit jaar geeft de anderen weer meer ruimte. Dus dat virus gewoon zijn gang laten gaan is kennelijk wat jullie propageren, want het is nog niet zo erg als de griep epidemie van 2017/2018. Je ooit afgevraagd waarom er toen geen paniek was? En waarom de IC’s toen niet overbelast waren?
  Lekker stelletje aso’s zeg!

  • Piet van der Post, jouw bericht zie ik als een vorm van ‘stropopredenering’.

   “Een stropopredenering (stroman/vogelverschrikker) is een type drogreden waarbij men niet het werkelijke standpunt van de tegenstander weerlegt maar een (karikaturale) variant daarvan. Men interpreteert het standpunt van de tegenstander zodanig dat dit standpunt gemakkelijk te weerleggen is en suggereert dan dat dat het werkelijke standpunt van de tegenstander is.

   Argumentatie

   Een stropopredenering kan zich richten tegen een stelling, tegen de verdediger(s) van een stelling of tegen een bepaalde groep. Enkele variaties:

   * de aanvaller stelt het standpunt van de tegenstander anders voor dan het is, bijvoorbeeld minder genuanceerd, met als doel het gemakkelijker te kunnen bestrijden. De andere voorstelling kan bijvoorbeeld worden bereikt door selectief te citeren;
   * de aanvaller bekritiseert niet een groep als geheel maar een (fictief) personage uit die groep, die de aanvaller als model voor de hele groep stelt;
   * de aanvaller beperkt zich tot enkele zwakke argumenten, suggererend dat het pareren daarvan de stelling onderuit haalt;
   * de aanvaller voert (fictieve) zwakke verdedigers van de stelling ten tonele: door hun argumenten te bestrijden wekt hij de illusie dat de stelling niet te verdedigen is.

   Ik zie een dergelijke wijze van uitwisselen als op de man ipv op de bal spelen.
   Feitelijk een vorm van persoonlijke aanval. Zou je daarmee op willen houden en op de werkelijke argumentatie van anderen willen reageren?

   Dank je.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Stropopredenering

 • Tim van Kooten

  Een opvallende ingezonden mededeling in de Volkskrant van 26 maart. Die cijfers kenden ik ! Had er al eerder over gelezen in de website van Rob de Vos (klimaatgek.nl). Wat mij betreft een welkom bericht. Voorzichtigheid is gewenst maar angst die verlamt niet. Kennis van de feitenreeks die tot en met de dag van gisteren achter ons aansleept is belangrijk bij de vorming van onze mening. Ik heb nu behoefte aan informatie over het covid-19 virus. Is het er een uit de serie van bekende virussen? Op welke punten verschilt het?
  Het zal mij benieuwen of we meer over dit bericht gaan lezen in de Volkskrant.

 • Tim van Kooten

  waar kan ik lezen hoe anderen reageren?

 • Ga eens op de IC’s in NB kijken en ga eens praten met mensen wiens kanker operatie niet door gaat nu en dat terwijl onze gezondheidszorg nog niet eens compleet overbelast is. Het aantal doden is niet het probleem, het aantal gelijktijdige ziekenhuisopnames en beademingspatienten op de IC’s is het gevaar!!

 • Corona is geen griep! Corona is een longziekte!
  Dat is een groot verschil met een griep. Deze longziekte is heel besmettelijk en kan blijvende longschade veroorzaken.

 • Houdt afstand van elkaar heel belangrijk!

 • C G Faassen uit Zuid Holland

  Wat een geweldige website zeg, helemaal met je eens!

  Ohja niks geen privacy redenen

 • ik zou deze informatie ietsje sterker vinden als de mensen achter deze site het voor een camera presenteren met hun naam eronder en hun opaen oma van 85 daarnaast

  • Covid19 North Carolina

   Dan zou ik ze wel aan willen raden om voor iedere rit met de auto het functioneren van de remmen te controleren!

 • Het gaat er niet om dat we dit niet serieus moeten nemen Tom!
  Deze site gaat er over dat er paniek wordt gezaaid.
  Kijk eens goed naar die advertentie!

  Gister stond er in een plaatselijke krant dat er een vrouw van 80 in Borne overleden was aan Corona. Dat lees je nou nooit over ‘gewone’ griep. DAAR gaat het over op deze site.

 • Als je Corona zou laten voortgaan zoals de influenza raakt 70% van de bevolking in drie maanden besmet, want het is besmettelijker dan influenza. Dat zijn 11 miljoen Nederlanders. En 1% daarvan gaat dood. Dat is 110.00 Nederlanders. Maar omdat 5% van de besmette mensen drie weken een IC bed nodig heeft (dat zijn 550.000 Nederlanders) in die drie maanden, dat is dus 140.000 IC bedden tegelijk (we hebben er 1500), gaan er niet 100.000 dood maar 550.000-0.8*4*1500= 450.000 doden.

  450.000 doden door Corona is wat anders dan 9000 door griep, toch?

  En een hele tijd een overbelast zorgsysteem. Dus ook meer doden door hartaanvallen en kanker.

  Het idee op deze website is dus dom en fout.

  Haal de website offline want jullie misleiden Nederlanders om te denken dat Corona van dezelfde orde is als griep. Dat leidt tot minder strikt volgen van de social distancing en dat leidt tot meer doden.

  Dus: denk even na, besef dat je geen mensen de dood in wilt jagen en haal deze site offline.

  • Excuus, 550.000-0.8*4*1500= 545.000 doden.

   nog erger.

  • Ik vind jullie strijd om duidelijkheid super, en deel de mening v.w.b. de massahysterie en de opzet van dit alles.

   Als ik kijk bij de overleden mensen (volgens de statistieken), en de berichtgeving mag geloven, dan sterven veelal de oudere mensen en/of mensen met een onderliggend medisch probleem.

   Nu is het zo dat juist deze groepen altijd worden ingeënt, en het TOEVAL bestaat dat de samenstelling van de jaarlijkse griepprik wordt samengesteld door de WHO https://www.rivm.nl/elk-jaar-nieuw-griepvaccin-hoe-wordt-samenstelling-ervan-bepaald

   Het kan toeval zijn maar het aantal overleden mensen zonder onderliggende medische aandoening is te verwaarlozen op het totale aantal doden. Zou het kunnen dat men al jaren enkele “Receptoren” toevoegt aan de “Griepprik” om deze te activeren met het juiste virus. Zeg maar een soort aan en uitknop om het met de uitbraak van een virus te activeren?

   Het kan toeval zijn, maar deze partijen zijn tot alles in staat.

   Voordelen voor de elite zijn er alom.

   – Mensen worden angstig en verkopen goedkoop hun aandelen, deze kunnen goedkoop worden terug gekocht door de grote multinationals.

   – Pensioenfondsen en overheden hebben straks minder uit te keren aan oude mensen of mensen die ziek/zwak zijn.

   – Door een evt. inenting met een antivirus en daarbij een implantaat van een microchip voor controle inenting kan men de mensen nog beter monitoren/volgen. Evt. met behulp van 5G (Dit lijkt wat vergezocht, maar het zou kunnen)

   – Het argument dat mensen zeggen, dit is een onbekend virus en hiervoor bestaat geen vaccin, WEL bestaat er wel een vaccin tegen de griep dan? Er sterven jaarlijks ontzettend veel mensen aan de griep en ook hiervoor is geen vaccin. Dus dit lijkt mij niet op te gaan.

   Zo kan ik nog veel argumenten benoemen maar dat er meer aan de hand is op dit moment lijkt me meer dan duidelijk. En de cijfers kloppen idd voor geen meter.

   • Anne, wat je nog vergeet :
    -John F Kennedy is vermoord door marsmannetjes
    -omdat ze boos waren over de plannen voor de maanlanding
    -ze wilden eigenlijk onze wereld domineren
    -maar zagen de film War of the World
    -waarin de marsmannetjes het afleggen tegen het griepvirus
    -dus zijn ze terug gevlucht
    -maar met een monster griepvirus
    -waaruit ze het nieuwe coronavirus hebben gemaakt
    -en de afgelopen jaren hebben getest op naar Mars ontvoerde mensen
    -en dat virus hebben ze nu over ons uitgestrooid om de Aarde over te nemen
    -Let maar op, de Mars fabriek in Veghel wordt gespaard
    -en er komt een run op marsmuziek.
    Fantaseer vrolijk verder. Als je maar afstand houdt en je handen wast

   • Patrick Tingen

    Misschien is het in jouw geval verstandig om 1.5 meter afstand van alle computers te houden.

    Zou mij enorm helpen in ieder geval.

   • Ik heb door een flink aantal berichten hier de indruk, dat er wat inzenders, die de kernvisie van deze website niet delen, uit schijnadhesie mèt deze visie, doelbewust trolberichten vol complottheorieën en andere onwaarschijnlijke verhalen zitten te plaatsen.
    Om deze website en haar m/i gezonde visie hierdoor op vileine wijze ongeloofwaardiger te maken.

 • Dank voor je oproep tot nuchterheid. Die nuchterheid heb ik wel behouden. Je hebt wel vragen bij me opgeroepen met het vervolg van je betoog.

  Ik ben uiteraard bereid om me breder te laten informeren. Binnen mijn kring van bekenden bevinden zich ook mensen die oproepen tot “nuchterheid”. Ik heb daartoe op jouw advies 10 minuten gekeken naar de eerste geposte video van Jensen, want volgens jou verkoopt hij een geloofwaardig en onderbouwd standpunt over deze crisis. Na 10 minuten haakte ik definitief af, na de zoveelste op pseudo samenzweringstheorieën gebaseerde non mening te hebben moeten aanhoren, dit keer over maximum snelheden en het verband met driverless driving. Na ieder “punt” dat Jensen maakte kwam als een soort uitroepteken NEXIT!!!! De sterktse vond ik nog wel “Je weet hoe die gasten zijn”, waarbij me niet duidelijk werd wie die gasten zijn en ik ook geen idee heb wat hij bedoelde. Klinkt echt heel onderbouwd. En vooral ook die van “Als we de grenzen sluiten kunnen wij nuchtere Nederlanders deze crisis wel het hoofd bieden”. Ik heb de beelden van clustertjes mensen in de parken, fuck corona feestjes en overvolle markten nog in mijn achterhoofd. Hoezo nuchter? Jensen vertegenwoordigt vooral een ander universum, met een geheel eigen werkelijkheid, helaas te ver verwijderd van het mijne. Fundering was in geen velden of wegen te bekennen.

  Ik voel mij behoorlijk machteloos in deze situatie. Mijn natuurlijke reactie is doorgaans om expertise te wantrouwen. Vaak is het interessanter om te kijken wie de betreffende expert van fondsen voorziet dan kennis te nemen van de feiten die de gerepresenteerd worden. Het is opvallend hoe vaak de mening van de expert sterk overeenkomt met de agenda van de mecenas die hem voorziet van de nodige financiën. Ik voel me nu helaas voor een voldongen feit geplaatst, adviezen zijn geen adviezen meer, meningen zijn geen meningen meer, het zijn oekazes geworden.

  Er wordt dus gegrossierd in feiten, veronderstellingen en meningen. Ik moet op zoek naar de mening die het meest objectief lijkt te zijn. Maar iedereen heeft een agenda, die doorgaans geen direct verband houdt met de feitelijke problematiek.

  Belangrijkste motieven lijken te zijn: angst en geld (=angst). Ook bovenstaande oproep is niet vrij van angst, hoewel ze appelleert aan ons gezonde verstand. Terechte angst overigens, die ik ook deel. Er staat nogal wat op het spel: een economie die bijna volledig tot stilstand is gekomen, ik ben zelf een zzp’er dus wat dat betreft ook superkwetsbaar. Wat gaat dit doen, weer een zware economische crisis? Ziedaar de onderliggende agenda, gevoed door angst. Ik ben blij dat ik mij daar bewust van ben. Het is voor mij onder de gegeven omstandigheden maar de vraag of ik die angst moet laten meewegen in een standpunt over deze crisis.

  Daarmee ben ik nog steeds niet bij een koele afweging van de feiten. Dit is wat mij op dit moment beweegt:

  We hebben te maken met een virus dat niet bestreden kan worden. Er is geen medicijn, en er is geen vaccin. Het virus verspreidt zich ongelukkig genoeg via kanalen die thuishoren bij een open en verbonden samenleving. Het gaat dus ook als een nieuwe. Eens?

  Vooralsnog lijkt het virus vooral dodelijk te zijn voor mensen die al verzwakt zijn. Naar ik begreep is dat van toepassing op meer dan de helft van de coronagevallen. Blijkbaar is er dus ook nog een flink percentage getroffenen die niet tot die groep behoort. Er zijn daarnaast signalen dat er lange termijn schade van dit virus voor de longen van alle getroffenen is.

  Het aantal slachtoffers blijft vooralsnog achter bij een gemiddelde uitbraak van influenza, mogelijk heeft dat te maken met de huidige containment maatregelen. Maar extrapolaties, gebaseerd op bestaande kennis van pandemische verspreidingspatronen, voorspellen dat deze cijfers als we niets doen daar aanzienlijk overheen kunnen gaan. De piek hebben we ook nog niet gehad.

  Aangezien de ziekte nog niet te bestrijden is, staat de zorg machteloos. Hoewel de jaarlijkse influenza golf ernstig huishoudt, is er een soort van beleid gevonden om dit in beheersing te houden. Het vraagt wel een constante inspanning van onderzoekers omdat het influenza virus steeds weer muteert. Er is in ieder geval een soort van begin en een soort van eind. Bij het corona virus is er nog niet eens een begin, laat staan een eind. Er kan dus eigenlijk niets gedaan worden.

  De druk op de zorg neemt hand over hand toe. Als we zonder maatregelen zouden doorgaan, is de capaciteit ontoereikend en moeten er keuzes gemaakt worden die ik niet zou kunnen maken. Is dat een ongefundeerde angst? Gezien de taferelen in Lombardije, waar echt wel alles lijkt te zijn gedaan dat onder de omstandigheden mogelijk was denk ik niet dat dat een ongefundeerde angst is.

  Nog een vraag die bijna retorisch te noemen is: wat gebeurt er met een economie als de meerderheid van haar participanten ziek is?

  Dit is het plaatje dat ik zie. Mijn reactie is: ik werk zoveel mogelijk thuis, zoek naar mogelijkheden om te ondersteunen waar mensen minder fortuinlijk zijn dan ik, ik volg de adviezen zoals die nu worden uitgegeven.

  In mijn beleving hebben we voor nu en vooral straks, in de rokende puinhopen van deze crisis vooral de volgende eigenschappen nodig:

  Solidariteit
  Nuchterheid
  Creativiteit
  Zelfreflectie

  Ik meen het zelfde te zien in jouw oproep, en daarmee denk ik dat je een bijdrage wilt leveren die in ieder geval voor mij weer een reminder opgeleverd heeft. Bedankt daarvoor.

  That said, toch nog even een dingetje van mijn eigen ongetwijfeld veel te linkse agenda: druppelsgewijs komen berichtjes door over hoe Nederland nu omgaat met mensen die ongevraagd of gevraagd naar dit land zijn gekomen. Enerzijds vluchtelingen die door het verzamelcentrum in Ter Apel buiten de poort werden gehouden uit angst (daar heb je hem weer) voor besmetting. Anderzijds Poolse werknemers die zodra de omstandigheden nadelig werden door ziekte of verlies aan bedrijfsactiviteit door het uitzendbureau in de steek werden gelaten, en ook hun schamele behuizing moesten verlaten. Vaak zelf ziek geworden of geweest, afgedankt als zieke straathonden. Het plaatste de opmerking van een zekere aspergekweker van de week over de weigerachtigheid van de Polen om onder deze omstandigheden te komen werken wel in een heel vreemd licht. Het plaatst voor mij ook het hele exposé van emotioneel geladen solidariteitsbetuigingen en fijne initiatieven in een vreemd daglicht: blijkbaar volgen we massaal het warme advies van de heer Jensen op: take care of your own, the rest can die.

  In mijn nederige opinie: daar gaan we dus de oorlog niet mee winnen.

 • En wanneer je zonder blikken of blozen als bron Jensen noemt ben je al niet serieus te nemen. Afgezien van de taalfouten en geraaskal van iemand die alleen anoniem durft te schrijven… #corona-nuchterheidoffline

 • Website: “naam wordt niet genoemd om reden van privacy”. Dat is dus net zo kul als het bagetelliseren van Corona. Ieder mag zijn eigen mening hebben. Deze is echter abject. Ik nodig U uit een rondje te maken op de gang bij het EMC. Dan heet ik U welkom bij het echte leven.

 • Geweldig initiatief deze site! Het is krankzinnig wat nu in Nederland en Europa gebeurt.
  Ongelooflijk wat een makke schapen we kennelijk zijn als volk. Er zijn oorlogen gevoerd voor vrijheid. En wat gebeurt er? Er komt een virus en iedereen geeft zijn rechten op (en het is nog maar de vraag of dat virus ons meer dan 10.000 doden zal bezorgen zoals in 2018, maar niemand heeft het daar over;ook niet over het aantal griepdoden in Italië in 2017: 25.000 (…)). Voor deze rechten hebben onze voorouders potverdomme gevochten en dat geven we nu zo op??
  Niemand denkt ook na over de kosten. In onze maatschappij hangt een prijskaartje aan een mensenleven. In de praktijk van de beleidsmakers varieert dit van ca. 100.000 tot een miljoen (als het bijv. 1 miljoen euro kost om een treinovergang van onbewaakt naar bewaakt te maken, en het scheelt een paar mensenlevens per jaar, zijn we geneigd dit te doen; dit ligt anders als dit bijv. 50 miljoen gaat kosten). Deze bedragen worden nu op een idiote manier overschreden: we hebben het nu over tientallen tot honderden miljarden, alleen al in Nederland.
  Mensen, waarom laat u zich opsluiten? Waarom laat u zich de zwaar bevochten burgerrechten afpakken? De Staat het dit recht niet. De soldaten van weleer draaien zich om in hun graf.

 • Ik vind jullie strijd om duidelijkheid super, en deel de mening v.w.b. de massahysterie en de opzet van dit alles.

  Als ik kijk bij de overleden mensen en de berichtgeving mag geloven dan sterven veelal de oudere mensen en/of mensen met een onderliggend medisch probleem. Nu is het zo dat juist deze groepen altijd worden ingeënt, en het TOEVAL is dat de samenstelling van de jaarlijkse griepprik wordt samengesteld door de WHO https://www.rivm.nl/elk-jaar-nieuw-griepvaccin-hoe-wordt-samenstelling-ervan-bepaald

  Het kan toeval zijn maar het aantal overleden mensen zonder onderliggende medische aandoening is te verwaarlozen op het totale aantal doden. Zou het kunnen dat men al jaren enkele “Receptoren” toevoegt aan onze “Griepprik” om deze te activeren met het juiste virus. Zeg maar een soort aan- en uitknop om het met de uitbraak van een virus te activeren?

  Het kan toeval zijn, maar deze partijen zijn tot alles in staat.

  Voordelen voor de elite zijn er alom.

  – Mensen worden angstig en verkopen goedkoop hun aandelen, deze kunnen goedkoop worden terug gekocht door de grote multinationals.

  – Pensioenfondsen en overheden hebben straks minder uit te keren aan oude mensen of mensen die ziek/zwak zijn.

  – Door een evt. inenting met een antivirus en daarbij een implantaat van een microchip voor controle inenting kan men de mensen nog beter monitoren/volgen. Evt. met behulp van 5G (Dit lijkt wat vergezocht, maar het zou kunnen)

  – Het argument dat mensen zeggen, dit is een onbekend virus en hiervoor bestaat geen vaccin, WEL bestaat er wel een vaccin tegen de griep dan? Er sterven jaarlijks ontzettend veel mensen aan de griep en ook hiervoor is geen vaccin. Dus dit lijkt mij niet op te gaan.

  Zo kan ik nog veel argumenten benoemen maar dat er meer aan de hand is op dit moment lijkt me meer dan duidelijk. En de cijfers kloppen voor geen meter en zijn dus niet betrouwbaar.

 • Even googelen leidt mij naar een artikel in het Parool over de achtergrond van de advertentie en deze site. Opgezet door de Doetinchemse anti vaccinatie activist Faasse. Veel gekakel maar weinig veren. Fijn dat iedereen bijschakelt in moeilijke tijden (sic!)

 • Ik vind jullie strijd om duidelijkheid super, en deel de mening v.w.b. de massahysterie en de opzet van dit alles.

  Als ik kijk bij de overleden mensen (volgens de statistieken van de WHO), en de berichtgeving mag geloven, dan sterven veelal de oudere mensen en/of mensen met een onderliggend medisch probleem.

  Nu is het zo dat juist deze groepen altijd worden ingeënt, en het TOEVAL is dat de samenstelling van de jaarlijkse griepprik wordt samengesteld door de WHO https://www.rivm.nl/elk-jaar-nieuw-griepvaccin-hoe-wordt-samenstelling-ervan-bepaald

  Het kan toeval zijn maar het aantal overleden mensen zonder onderliggende medische aandoening is te verwaarlozen op het totale aantal doden. Zou het kunnen dat men al jaren enkele “Receptoren” toevoegt aan onze “Griepprik” om deze te activeren met het juiste virus. Zeg maar een soort aan en uitknop om het met de uitbraak van een virus te activeren?

  Het kan toeval zijn, maar deze partijen zijn tot alles in staat.

  Voordelen voor de elite zijn er alom.

  – Mensen worden angstig en verkopen goedkoop hun aandelen, deze kunnen goedkoop worden terug gekocht door de grote multinationals.

  – Pensioenfondsen en overheden hebben straks minder uit te keren aan oude mensen of mensen die ziek/zwak zijn.

  – Door een evt. inenting met een antivirus en daarbij een implantaat van een microchip voor controle inenting kan men de mensen nog beter monitoren/volgen. Evt. met behulp van 5G (Dit lijkt wat vergezocht, maar het zou kunnen)

  – Het argument dat mensen zeggen, dit is een onbekend virus en hiervoor bestaat geen vaccin, WEL bestaat er wel een vaccin tegen de griep dan? Er sterven jaarlijks ontzettend veel mensen aan de griep en ook hiervoor is geen vaccin. Dus dit lijkt mij niet op te gaan.

  Zo kan ik nog veel argumenten benoemen maar dat er meer aan de hand is op dit moment lijkt me meer dan duidelijk. En de cijfers kloppen voor geen meter.

 • MEER INFO en argumenten? Kijk eens op http://www.jensen.nl, die man is maar druk om al corona-drukte in proporties uit te drukken. Eerst kijken – soms verrassend schokkend – overdenken – dan WEET je meer (of je wijst al zijn speurwerk af, kan ook). We zijn vrij. Maar vandaag nog even niet helemaal…
  Dank voor deze site!

 • Zie hier mijn tweets over de collectief-psychose die de wereld in zijn greep heeft! Kennelijk zijn wetenschappers, politici en leiding-gevenden niet meer in staat om zaken in perspectief te zien? https://twitter.com/RespectForTruth/status/1242757930887323651 https://twitter.com/RespectForTruth/status/1242772969732157440 https://twitter.com/RespectForTruth/status/1243545436771753989

  • Jammer van het artikel over 5G op deze site. Het haalt de geloofwaardigheid van de hele website onderuit. 5G is namelijk hetzelfde als 4G, op dezelfde frequenties maar met minder vermogen en een efficiëntere technologie. Enerzijds probeert deze site de angst en twijfel over 5G aan te wakkeren en tegelijkertijd de angst voor COVID-19 te bagataliseren. Dat is toch enigszinds hypocriet. Wat is het werkelijke doel van deze website?

   Dat daarnaast zelfs Jensen als schijnbaar betrouwbare bron wordt genoemd is de dooddoener.

   • Scott, ”

    Het werkwoord bagatelliseren wordt door mensen, die wat m/i allergisch reageren op de visie, die op deze site te berde wordt gebracht, m/i verward met relativeren/in relatie staan tot. Het laatste welke ik een gezonde invalshoek van deze site vind.

    Wat het 5-G-verhaal betreft: vind ik ook jammer, dat dit er hier bijgehaald wordt. Verzwakt m/i het gedegen all-over standpunt.

    Jensen: dat hij hier in jouw woorden ‘als schijnbaar betrouwbare bron wordt genoemd’ is een verhaspeling van met welke woorden hij in werkelijkheid wordt aangehaald. Tw.:

    “De Jensen Show

    Die Robert Jensen heeft wel een grote mond, is rechts en komt arrogant over. Veel mensen willen alleen daarom al niet naar hem kijken en luisteren. Maar toch heeft hij een verhelderende kijk op de corona kwestie. Hij is niet dom en geeft gedegen commentaar en inzichten waar meer mensen wel eens kennis van zouden mogen nemen. Kijk en luister eerst voor je een oordeel vormt!

 • Hildegard Backhaus Vink

  Heel erg bedankt voor uw geweldig werk – dat is heel belangrijk!

  Ik wil u graag kennis geven van een eis die van een advocate in Duitsland wordt voorgenomen:

  https://www.medical-tribune.de/meinung-und-dialog/artikel/medizinrechtlerin-corona-verordnungen-sind-verfassungswidrig-shutdown-sofort-beenden/

  Met vriendelijke groeten en alles goede

 • Kan iemand mij uitleggen wat er nou met deze de laatste week regelmatig (nu.nl) verschijnende zin bedoeld wordt?
  Ik kom er niet goed uit.

  “Volgens het RIVM neemt het aantal opnames wel “minder snel toe dan je zonder maatregelen zou verwachten”.”

  Zie bijvoorbeeld vandaag: https://www.nu.nl/coronavirus/6042775/bekijk-de-coronacijfers-van-5-april-in-vijf-grafieken.html

  , vlakboven tweede grafiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *