WAKKER DATEN

We hebben gemerkt dat er veel mensen op zoek naar verbinding, op allerlei manieren. Van online contact met gelijkgestemden tot het vinden van een nieuwe partner, en alles er tussen in. Daarin wil Corona Nuchterheid graag voorzien. Nieuwe verbindingen komen al wel tot stand met al die nieuwe groepen op de social media. Maar het vinden van een nieuwe relatie valt nog niet mee. We hebben daarom speciaal voor wakkere mensen een datingsite gemaakt op niet-commerciƫle basis. Niet alleen voor mensen op zoek naar een relatie maar ook voor vriendschappen.

Met al die lockdown maatregelen, thuiswerken, horeca dicht, avondklok, is het er niet makkelijker op geworden. Vervolgens is het ook van belang te weten wat iemands opvattingen zijn over het hele corona gebeuren. Verschillen in opvattingen daarover kunnen relaties ook onder spanning zetten, of zelfs verscheuren.

Hoog tijd dus om daar wat aan te doen. Vandaar Wakker Daten. We hebben het simpel en goedkoop gehouden. Abonnement van alleen maar 90 dagen, stopt automatisch, je zit dus nooit ergens aan vast en je kunt heel makkelijk verlengen. Het is niet helemaal gratis, omdat we alleen maar serieuze deelnemers willen. De normale prijs is 10 euro voor 90 dagen, maar als introductieprijs slechts 1 euro. Uiteraard wordt er heel vertrouwelijk met je gegevens omgegaan.

Het delen van deze site in je netwerk wordt zeer gewaardeerd.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *