WAKKER DATEN

We hebben gemerkt dat er veel mensen op zoek naar verbinding, op allerlei manieren. Van online contact met gelijkgestemden tot het vinden van een nieuwe partner, en alles er tussen in. Daarin wil Corona Nuchterheid graag voorzien. Nieuwe verbindingen komen al wel tot stand met al die nieuwe groepen op de social media. Maar het vinden van een nieuwe relatie valt nog niet mee. We hebben daarom speciaal voor wakkere mensen een datingsite gemaakt op niet-commerciƫle basis. Niet alleen voor mensen op zoek naar een relatie maar ook voor vriendschappen.

Met al die lockdown maatregelen, thuiswerken, horeca dicht, avondklok, is het er niet makkelijker op geworden. Vervolgens is het ook van belang te weten wat iemands opvattingen zijn over het hele corona gebeuren. Verschillen in opvattingen daarover kunnen relaties ook onder spanning zetten, of zelfs verscheuren.

Hoog tijd dus om daar wat aan te doen. Vandaar Wakker Daten. We hebben het simpel en goedkoop gehouden. Abonnement van alleen maar 90 dagen, stopt automatisch, je zit dus nooit ergens aan vast en je kunt heel makkelijk verlengen. Het is niet helemaal gratis, omdat we alleen maar serieuze deelnemers willen. De normale prijs is 10 euro voor 90 dagen, maar als introductieprijs slechts 1 euro. Uiteraard wordt er heel vertrouwelijk met je gegevens omgegaan.

Het delen van deze site in je netwerk wordt zeer gewaardeerd.

4 reacties

 • Goed initiatief!

 • Hoi, hoe komt u aan dit concept?

  Mijn zusje heeft een groep met exact dezelfde naam en hetzelfde concept.

  Graag hoor ik van u, daar ik geen telefoonnummer kon vinden.

 • Gaat dit over de datingsite Wappies?
  Waar je op de ‘halt’ (binnen drie dagen na inschrijving) wordt gezet terwijl je een grotere profieltekst wil opzetten als een alternatief voor een profielfoto? ‘Foto gevraagd’ Wat nou?! afgaan op foto’s? Ben wel wat bekend met hoe mensen in elkaar steken. Mooie ogen en mooie foto’s zeggen mij helemaal niets.

  Deze websites vast ook weer opgezet door een geldwolf.

  • Beste JW, iedere datingsite kiest zijn eigen format. Bevalt deze je niet, kies een andere.
   Geldwolf? Voor 1 euro per 3 maanden en geen advertenties, nee daar zit je helemaal naast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *