WAAR ZIJN DE VERDWENEN GRIEPDODEN

We hadden het al vermoed. Jensen had ze al eens opgevraagd maar kreeg van het CBS te horen dat de voorlopige cijfers over het aantal griep doden pas in november bekend zouden zijn. Terwijl ze iedere dag exact kunnen zeggen hoeveel coronadoden er waren, want dat was iedere dag voorpaginanieuws.

Op niburu.co bericht men dat het RIVM betrapt is omdat de griepdoden coronadoden zijn geworden. Dat is waarschijnlijk ook zo, maar dat blijkt nog niet uit hun redenatie. Zij stellen namelijk dat “wanneer het gemiddeld aantal griepdoden per 12 maanden jarenlang ruim 6.000 is en dan opeens 404, dan weet je honderd procent zeker dat er iets niet klopt.” Maar wat is feitelijk het geval? De zin ervoor schrijven zij: “De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieën (6.443)”. Ja wacht even, het gaat over de oversterfte en het gaat over de griepepidemieën. Maar oversterfte betekent het aantal doden meer dan gemiddeld verwacht mag worden. Dus gemiddeld mag je nul oversterfte verwachten. Dan is het precies in lijn met het gemiddelde van het x-aantal vorige jaren. Maar het kan natuurlijk dat we dit jaar geen griepepidemie hebben, in termen van influenza. Toch is er nog een oversterfte van 404 mensen, het had ook negatief kunnen zijn. Gemiddeld sterven er in Nederland ongeveer 2500 mensen aan influenza per jaar. De afgelopen 5 epidemieën dus gemiddeld 9000 mensen (6443+2500). Daar komt de Covid-19 nog niet eens in de buurt.

Is het dan helemaal zuiver die cijfers over de influenza, is er niet gesjoemeld met cijfers? Te vrezen valt van wel. En ook dat kunnen we opmaken uit de cijfers die het RIVM zelf op de website zet. In de eerste grafiek valt het nog niet zo op, maar bekijk die tweede eens goed.

Het gaat hier weliswaar niet om doden maar om klachten. In deze grafiek zien we wel dat de rode lijn gelijk loopt met de lijnen van andere jaren. Dat is al veel zeggend, als je kijkt naar de maatregelen die er nu zo nodig moesten komen. Maar in de volgende grafiek zien we dat griepklachten op miraculeuze wijze vanaf week 12 in één keer helemaal uit de statistieken zijn verdwenen:

Een reactie

  • De huidige situatie lijkt meer en meer op een quasi-religie waar je niet over kunt of mag praten. Er valt niets in te brengen tegen de gehanteerde dogma’s. Het is gewoon allemaal zowat onbespreekbaar, tenzij je de gewenste orthodoxie herhaalt en openlijk de bijbehorende symbolen uitdraagt om aan te tonen dat je je overgeeft en je conformeert ter voorbereiding op de komende Nieuwe Orde. Wat er nu gebeurt gaat puur en alleen maar om machtsvertoon en het afdwingen van onvoorwaardelijke gehoorzaamheid. Geen ander geluid mogelijk, ook niet een geluid dat zich beroept op de zo vaak geroemde wetenschap. In plaats daarvan hanteert men consensuswetenschap, waarbij informatie wordt verspreid die de gebruikelijke natuurwetten lijkt te kunnen overstijgen. Men vindt kennelijk gewoon nieuwe natuurwetten uit. Het is een nepreligie die erg onverdraagzaam en fundamentalistisch van aard is. Welkom in de Fascistische Bananenrepubliek der Nederlanden?

    En dan hebben we ook nog dat oh-zo erg gevonden stigma “complottheorie”, waarmee ogenblikkelijk ieder rationeel gesprek acuut kan worden afgekapt. Het moet vooral niet echt ergens over gaan en je moet vooral maar niet al te veel nadenken. Gewoon gehoorzamen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *