VROUWENMARS UTRECHT 13-09-2020

Van onze (vrouwelijke) collega:

Vandaag was het de beurt aan Utrecht om de bewuste strijders voor vrijheid te ontvangen. Het begon met de vrouwenmars vanaf het Moreelsepark met alleen vrouwen en kinderen en de aankomst bij Park Lepelenburg waar de mannen de vrouwen in een cirkel opwachten. Een mooie symboliek en een krachtige sfeer werd neergezet. Vele goede sprekers maakten het tot een waardevolle middag waarbij zelfs de politie geraakt zal zijn. Over politie gesproken: wat een verschil met Den Haag! Al met al waren er niet meer dan 10 politie mannen en vrouwen te zien, te paard, op de fiets of in een enkel busje. Sommige speeches waren van historische waarde, en dat is echt niet overdreven. Wat o.a. naar voren kwam zijn de connecties die internationaal zijn gemaakt met mede strijders tegen deze onwerkelijke en dictatoriale maatregelen. Een dag om nooit te vergeten.

Een reactie

 • Vanaf aanstaande herfst komt er mogelijk een overweldigende propagandastroom op gang, zoals beschreven in “Health and Autonomy in the 21st Century”, naar aanleiding van een studie van de Yale University (juli 2020) om na te gaan welk type boodschappen werkt om mensen een vaccin te leren accepteren.

  De tactiek die zal worden toegepast om mensen aan te sporen tot gewenst gedrag wordt “prosociale motivatie” genoemd:

  – vertrouwen opwekken in de veiligheid en werkzaamheid van een vaccin
  – bereidheid opwekken om anderen te motiveren zich ook in te laten enten
  – angst voor mensen die niet zijn gevaccineerd
  – sociale stigmatisering van mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren

  Dr. Deborah Birx, de coördinatrice van de nepcoronacrisis van het Witte Huis, uitte halverwege augustus al haar bezorgdheid dat het steeds moeilijker zal worden om mensen te dwingen zich aan de muilkorfregels te houden op het moment dat mensen gaan beseffen dat 99% van de bevolking gewoonweg niets zal overkomen wanneer ze niet meer meedoen met de rituele handelingen van de nieuwe corona-religie die is gebaseerd op vooralsnog onbestaande natuurwetten.

  “Propaganda reassures us that we are complete, that we know all there is to know, that we are rational, pragmatic and pure, that the science has been settled and that we are a part of something special.” –Mark Petrakis’, “The Fatal Attraction of Techno-Fascism.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *