VOORMALIG VICE PRESIDENT PFIZER: PANDEMIE IS VOORBIJ

Chief Science Officer voor Pfizer zegt “Second Wave” is vervalst op Vals-Positieve COVID-tests, “Pandemie is voorbij”.
Dr. Mike Yeadon, voormalig Vice President en Chief Science Officer voor Pfizergedurende 16 jaar, zegt dat de helft of zelfs”bijna alle” tests voor COVID vals-positieven zijn.

Zonder de testgegevens die je steeds van de tv krijgt, zou je terecht concluderen dat de pandemie voorbij is, want er is niet veel gebeurd. Natuurlijk gaan de mensen naar het ziekenhuis en gaan ze het griepseizoen in… maar er is geen wetenschap die suggereert dat er een tweede golf zou moeten plaatsvinden.

De overlevingskans van COVID-19 is sinds mei opgewaardeerd tot 99,8% van de infecties. Dit komt dicht in de buurt van de gewone griep, waarvan de overlevingskans 99,9% is. Hoewel COVID ernstige nawerkingen kan hebben, kan griep of een andere ademhalingsziekte dat ook hebben.

Het staat nu vast dat ten minste 30% van onze bevolking al een immunologische herkenning van dit nieuwe virus had, voordat het zelfs arriveerde…COVID-19 is nieuw, maar corona virussen zijn dat niet.

…epidemiologische studies tonen aan dat, met de mate van eerdere immuniteit waarvan we nu redelijkerwijs kunnen aannemen dat dit het geval is, slechts 15-25% van de bevolking die besmet is, voldoende is om de verspreiding van het virus tot stilstand te brengen…”

Van de PCR-test, de wereldwijd gebruikte COVID-test, schrijven de auteurs:
“meer dan de helft van de positieven zijn waarschijnlijk vals, mogelijk allemaal.”

De auteurs leggen uit dat wat de PCR-test eigenlijk meet is “gewoon de aanwezigheid van gedeeltelijke rna-reeksen die aanwezig zijn in het oorspronkelijke virus”, wat een stuk dood virus zou kunnen zijn, dat de proefpersoon niet ziek kan maken, en niet kan worden overgedragen, en niemand anders ziek kan maken.

“…een echte positieve test wijst niet noodzakelijkerwijs op de aanwezigheid van een levensvatbaar virus. In beperkte studies tot nu toe hebben veel onderzoekers aangetoond dat sommige proefpersonen PCR-positief blijven lang nadat het vermogen om het virus uit ndien niet in staat zijn om anderen te besmetten”.

Over het geheel genomen stelt Dr. Yeadon vast dat elke “tweede golf” van COVID, en iedere door de overheid bepleitte lockdown, gezien de bekende principes van de epidemiologie, volledig zal zijn gefabriceerd.

KLIK HIER voor het volledige (Engelstalige) artikel .

Een reactie

  • “Een tweede golf en/of lockdown zal volledig gefabriceerd zijn….”.

    Dan is de vraag niet alleen hoe het met de eerste golf zat, maar vooral hoe nu die walsen van overheid en politie (leger) tot staan gebracht kunnen worden – nu de overheid niet voor enige reden vatbaar blijkt.

    De laatste vraag die opkomt is of alle verantwoordelijken voor de schade tot nu toe, ooit voor de rechter komen. Dat hoop ik oprecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *