VODAFONE ZET VANDAAG AL 5G AAN

Artikel in de Telegraaf van 28 april 2020:

Vodafone zet vandaag al 5G aan

“Vodafone zet vanavond in de Randstad en een groot deel van Midden- en Zuid Nederland de nieuwe 5G mobiele datatechnologie aan. Dat maakt het bedrijf dinsdagochtend bekend. Klanten met een geschikte telefoon en een Vodafone Red- of Red Pro abonnement zullen de komende dagen in ongeveer de helft van Nederland van het nieuwe snellere mobiele internet gebruik kunnen maken, zodra hun verbinding daarvoor is geactiveerd. Andere delen van het land hebben uiterlijk eind juli 5G, meldt de provider.”

Wat is hier de link met de corona kwestie? Die is er zeker, kijk daarvoor naar de documentaire ‘We’re living in 12 monkeys‘.

Interessant is ook de laatste alinea:

“De afgelopen tijd werden in Nederland zendmasten in brand gestoken, waarbij soms werd aangegeven dat dit uit protest tegen de invoering van 5G is. Sommige mensen geloven dat 5G schadelijk is voor de gezondheid, maar daar zijn volgens de meeste wetenschappers geen hele sterke aanwijzingen voor. Dat geldt helemaal voor theorieĆ«n dat 5G te maken zou hebben met de verspreiding van het coronavirus.”

Let ook op het veranderde taalgebruik. Een paar weken geleden sprak men nog over ‘daar is geen bewijs over’ (over de gezondheidsschade door 5G). Nu zegt men dat er volgens de meeste wetenschappers geen hele sterke aanwijzingen zijn voor gezondheidsschade. Volgens de meeste, er zijn er dus wel een paar wetenschappers die er anders over denken. En die meeste hebben geen hele sterke aanwijzing, dus misschien wel Ć¼berhaupt aanwijzingen. Maar dit staat dus alles bij elkaar wel heel ver weg van bewijs dat de straling van het 5G netwerk niet schadelijk is. En dan zetten ze vandaag het 5G netwerk wel alvast aan? In wat voor land leven we?

Dan nog de suggestie dat er mensen zijn die denken dat het 5G netwerk zorgt voor de verspreiding van het virus. Zoals Dr. Rashid Buttar het al verwoordde, ‘not even an idiot would think that’. Waar het wel om gaat is dat electromagnetische straling je immuunsysteem kan verzwakken waardoor je kwetsbaarder bent bij een besmetting. Daar zijn ook wetenschappelijke bewijzen voor.

Mensen die het niet eens zijn met deze gang van zaken, kunnen terecht bij Stichting Stop 5G. Men kan zich bij die stichting aanmelden en zij zorgen voor een aanklacht tegen de overheid en tegen de providers. Hoe meer mensen dat doen, hoe meer kans dat het 5G netwerk tegen gehouden kan worden.

Een reactie

  • Goedemorgen,
    Blij met jullie website.
    Mogelijk ook een link te geven als bron naar http://www.uitlegvoor jou.nl. (Sonne Hoover)

    Een website die vanuit spiritualiteit al wat gaande is, uitlegt. De moeite waard voor het publiek dat inziet dat er meer aan de hand is, maar ook een opsteker nodig heeft en religie kan wil aangrijpen als weg tot begrip maar ook moed en hoop en.. durf!
    Bewustzijn verandert de maatschappij wat hard nodig is!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *