VN MOET POLIO-UITBRAAK IN AFRIKA TOEGEVEN

Op de site 21stcenturywire.com lezen we dat een door Bill Gates gefund vaccin tegen polio juist een uitbraak veroorzaakt:

Dit zou echt een van de grootste volksgezondheidsschandalen van het decennium moeten zijn, maar in plaats daarvan krijgt het weinig aandacht – vooral vanwege het opvallende karakter van de betrokken mensen en organisaties.

De Verenigde Naties zijn gedwongen toe te geven dat een groot internationaal vaccininitiatief in feite een dodelijke uitbraak veroorzaakt van de ziekte die het zou moeten uitroeien.

Terwijl internationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) regelmatig opscheppen over het ‘uitroeien van polio’ met vaccins, lijkt het tegenovergestelde het geval, met vaccins die de dood veroorzaken van tientallen jonge mensen in Afrika.

Gezondheidsfunctionarissen hebben nu toegegeven dat hun plan om ‘wilde’ polio te stoppen averechts werkt, aangezien tientallen kinderen verlamd raken door een dodelijke stam van de ziekteverwekker die is afgeleid van een levend vaccin, waardoor een virulente golf van polio zich verspreidt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *