TEKEN ONTSLAGBRIEF HUGO DE JONGE

Terwijl men in Berlijn vol goede moed doorgaat met demonstreren, organiseert VoorVrijheid.nu een volgende ontslagronde. De eerste is inmiddels succesvol afgerond. Op 3 augustus startte de club van Frank Ruesink met het ontslag van Feike Sijbesma, de coronagezant die door minister Hugo de Jonge was aangesteld. De Jonge maakte een deal met AstraZeneca die voor honderden miljoenen aan vaccins gaat leveren in Nederland. Toen bleek dat de broer van Feike, Hans Sijbesma president is van AstraZeneca Duitsland, bleek er ook sprake te zijn van belangenverstrengeling. Voor Frank reden genoeg om het ontslag van Feike Sijbesma. Maar liefst 20.000 handtekeningen, waaronder die van ondergetekende, werden er verzameld en aan Mark Rutte aangeboden. Een dag later was het ontslag van Feike Sijbesma een feit. Een fantastisch wapenfeit! De deal vaccindeal echter gaat vooralsnog gewoon door.

Als het de ene keer lukt, lukt het misschien ook een volgende keer: dit keer is minister Hugo de Jonge zelf aan de beurt. Als u het eens bent met beleid van de minister hoeft u niks te doen (behalve misschien nog eens je goed verdiepen in de materie). Bent u het totaal niet eens met de minister en wilt u dat hij per direct op stapt, dan heeft u bij VoorVrijheid.nu de kans om hem te stoppen. TEKEN HIER HET ONTSLAG VAN MINISTER HUGO DE JONGE.

Even ter herinnering: Hugo de Jonge zei op 16 april tegen Frank Ruesink dat er maar 1 oplossing was tegen het coronavirus en dat is het vaccin.

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *