STERIEL NA VACCINATIE

Covid Vaccine is Female Sterilization. Dat staat te lezen in Health and Money News.

Dr. Wodarg en Dr. Yeadon verzoeken om stopzetting van alle coronavaccinatiestudies en roepen op tot mede-ondertekening van de petitie.Op 1 december 2020 dienden het ex-Pfizer-hoofd van het ademhalingsonderzoek Dr. Michael Yeadon en de longspecialist en voormalig hoofd van de afdeling volksgezondheid Dr. Wolfgang Wodarg een aanvraag in bij de EMA, het Europees Geneesmiddelenbureau dat verantwoordelijk is voor EU-brede geneesmiddelgoedkeuring, voor de onmiddellijke opschorting van alle SARS CoV 2-vaccinonderzoeken, met name het BioNtech / Pfizer-onderzoek over BNT162b (EudraCT-nummer 2020-002641-42).

Dr. Wodarg en Dr. Yeadon eisen dat de onderzoeken – ter bescherming van het leven en de gezondheid van de vrijwilligers – niet mogen worden voortgezet totdat er een onderzoeksopzet beschikbaar is die geschikt is om de aanzienlijke veiligheidsproblemen aan te pakken die door een toenemend aantal gerenommeerde wetenschappers tegen het vaccin en de onderzoeksopzet.

Wilt u weten wat er in het Pfizer Covid 19 vaccin zit, zie hier Ingredients of Pfizer Covid 19 vaccine

Een reactie

  • bernard kerkhof

    En dat is alleen maar wat ze toegeven wat er in zit. Over de rest wordt gezwegen en als excuus wordt “bedrijfsgeheim” gebruikt. Dus ze ontkennen zelfs niet dat er nog meer in zit.
    Italiaanse onderzoekers hebben tientallen vaccinaties onderzocht en allerlei dingen gevonden die niet opgegeven waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *