RUTTE ZAKT ONGETEST DOOR HET IJS

Er was afgelopen week veel te doen over het weer opengaan van de basisscholen en de voorwaarden die daarbij horen. Ouders en kinderen waren verheugd dat de scholen weer open gingen en de kinderen weer les konden krijgen. Maar de voorwaarde is wel dat kinderen getest moeten worden. Als een kind positief test moeten de hele klas en de leerkracht in quarantaine. 5 dagen later moet er opnieuw getest worden, ongeacht de symptomen. Daar kwam terecht zoveel ophef over dat de testplicht is komen te vervallen, maar er is bij dit kabinet niets voor niets, dus daar is dan weer een volgende voorwaarde bij verzonnen. Kinderen die niet getest worden, moeten 5 dagen extra in quarantaine.

Meer hierover op vrijnaarschool.nl.

Hier hebben we te maken met schending van de lichamelijke integriteit (testplicht), discriminatie (onderscheid maken in de behandeling van getesten en niet getesten, ook wel verschil in politieke opvatting), en het ontbreken van logica. Het is bekend dat het geen zin heeft om te testen wanneer iemand geen klachten heeft. Waarom hier dan toch klachtenvrije kinderen testen valt eigenlijk niet goed uit te leggen. Behalve als je het beschouwt in de bredere context van het hele kabinetsbeleid, en dan is dit de zoveelste uiting van onderdrukking.

Maar na een hele week discussiëren over wel of niet verplicht testen komt onze MP op vrijdag met een op dat moment wel heel opmerkelijke maar tevens verlossende bekentenis. Opmerkelijk omdat het de hele testplicht volledig onderuit haalt en ook opmerkelijk omdat premier Rutte dit keer eens iets zij wat wel waar was:

Mark Rutte: Het heeft geen zin om je te laten testen als geen klachten hebt.

Wat!? Hebben we dan daar de hele week moeilijk over gedaan. Maar waarom moeten klachtenvrije kinderen dan getest worden? Begrijpt u het nog? Het was een haast achteloze vraag van een verslaggever of onze primus interparus zelf wel eens getest was. Nee nog nooit, zei hij. En over het waarom kwam zo’n warrig verhaal. Je gelooft gewoon niet wat je hoort. Daarom hier maar even de transcriptie:

Bent u wel eens getest?
Nee nooit. Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt.
Ook niet even een sneltest, voor een talkshow of zo met collega’s?
Nee dat kan niet. Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt.
Maar straks dan met leraren op school voor de klas?
We zijn natuurlijk bezig. Dat hele testsysteem wordt steeds verder verfijnd. Om te beginnen is de capaciteit van de teststraten enorm uitgebreid. De techniek van sneltesten wordt steeds beter. En naarmate die beter wordt kun je natuurlijk steeds meer. Het kan natuurlijk een rol gaan spelen bij scholen. Het kan een rol gaan spelen bij misschien weer iets van een opening de samenleving, zolang het vaccin nog niet voldoende aangrijpt, effect heeft. Maar zover is het nog niet met die sneltesten.
En voor u dus ook nog niet.
Maar het heeft geen zin om je te laten testen als je geen klachten hebt.

Hij heeft het drie keer gezegd. Ouders: sla daar de school en de schoolmedewerkers die er bij u mee komen om de oren. Eis gewoon les op een normale manier, klachtenvrije kinderen gewoon in de klas les laten krijgen, geen onzin online gedoe meer, maar gewoon effe normaal doen.

En die toelichting van Rutte, magistraal. Meesterlijk hoe hij dat doen. De manier hoe hij het vertelt is volkomen geloofwaardig, maar luister je naar wat hij zegt, dan is het de grootste flauwekul. Het is niet eens antwoord op de vraag. Deze man is in staat de grootste flauwekul op een heel geloofwaardige manier te brengen. En dat doet hij de hele tijd. Het maakt niet meer uit wat hij zegt. Zijn intonatie, zijn mimiek, hij sust je in slaap en dan zeg je o ja okay, ik snap het. Maar het slaat nergens op.

Dus laten we ons nou voortaan niet meer voor de gek houden door zijn hypnotiserende gaven, laten we nou eens nuchter luisteren naar wat hij letterlijk zegt. En dan zakt deze man gewoon door het ijs. Ook van de week met het verhaal over die 4 uur die tussen bestellen en afhalen moet zitten. Hij kan het niet onderbouwen, het valt niet te onderbouwen maar hij kletst maar wat en komt er mee weg. Hoe lang nog?

De eerder genoemde website vrijnaarschool.nl biedt enkele voorbeeldbrieven om ouders te helpen strijden tegen dit onrecht. Zo hebben ze brieven gericht aan andere ouders en brieven gericht aan school, om te laten weten dat hun kinderen niet getest mogen worden. Maak er gebruik van.

Er is nog meer ellende. De impact van dit testen in samenhang met een andere recente maatregel is zeer ernstig. Namelijk het aanwijzen van het Universitair Medisch Centrum Groningen als ziekenhuis waar gedwongen isolatie van (vermoedelijke) patiënten met covid-19 (geïnfecteerd met SARS-CoV-2-virus) plaatsvindt als bedoeld in artikel 31 Wpg. Wat dit kan betekenen blijkt heel duidelijk uit een brief van een (anonieme) vader die het heel goed heeft verwoord, waarvoor dank. Hier de letterlijke tekst van zijn brief:

Bericht van een vader

“Vandaag, 4 februari 2021, ontvangen wij een brief van de kinderopvang dat vanaf maandag ander beleid wordt ingevoerd.


Ik had dit eerlijk gezegd allang aan zien komen maar had dit in dit stadium nog niet verwacht en gehoopt dat dit na de zomer zou gebeuren….


Vanaf maandag moeten de kinderen 5 dagen in quarantaine én getest worden op covid als er ook maar iemand binnen de opvang positief getest wordt. Een kind van 1,5 en een baby van 4 maanden!!!!!
Bij weigeren van test dan 10 dagen in quarantaine.


Besef dat alles stapsgewijs heeft plaatsgevonden in de geschiedenis vóórdat het ineens mega fout ging. Daarna was het altijd te laat en was het van “wir haben es nicht gewusst” ik “deed alleen mijn werk”!!!
Wanneer de kinderen in aanraking zijn geweest met een ‘besmet’ persoon en testen wordt geweigerd wordt dit middels protocol geregistreerd. Dit bevoegd een staat om jouw kinderen én jouzelf in het hokje te plaatsen: “complotdenkers en gevaar voor de samenleving”


Hiermee bevind je je in de fuik die wordt gezet. Juridisch kunnen ze nu aantonen dat jouw gezin in aanraking is geweest met Covid en testen heeft geweigerd. Voor je het beseft staan ze in je huiskamer.
De kinderen gaan niet meer naar de opvang vanaf maandag maar naar wakkere mensen die graag kosteloos voor ze willen zorgen wanneer pa en ma aan het werk zijn. Wakkere en helden van mensen.


De menigte die (helaas en verbijstering wekkend) gevoelig zijn voor propaganda en daarmee  gedragsbeïnvloeding zullen hier achteraan lopen zonder zelf het vermogen te hebben kritisch na te denken of vragen te stellen.


Ik laat je te raden wat er vervolgens gebeurd.


Kleine hint: https://www.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2021-4662.html


Vaccinatieverplichting wordt je opgelegd, fascisme is voor de zoveelste keer een feit en geschiedenis wordt wederom geschreven door de winnaars.


Tenzij het tij keert, wat wil jij?”


N.B. Er is een Protocol Basisonderwijs_3 februari 2021. Je zwemt als ouders zo de fuik in.

Voor de volledigheid nog even het PROTOCOL BASISONDERWIJS dat tot stand gekomen is door diverse officiële instanties en waarin de openstelling van het basisonderwijs geregeld is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *