QUARANTAINEKAMPEN IN NEDERLAND

Lijkt het of blijkt het echt waar te zijn: worden er mensen die zich weigeren te laten vaccineren of mensen met bepaalde klachten opgenomen in quarantainekampen? In Nederland? Is dat wat ons in 2021 te wachten staat? Dat suggereert de website wickedtruths.org, in het artikel ‘Quarantainekampen in Nederlandse wetgeving‘. Het artikel is van 3 maanden geleden. Gezien de toon en de inhoud van de persconferentie van gisteravond is best aannemelijk dat dit inderdaad de toekomst is. Het is typisch dat je in discussies met niet-wakkere mensen niet mag verwijzen naar de Tweede Wereldoorlog, maar hier kan je de associatie toch echt niet meer ontgaan. Het is om van te gruwen.

Lees eens hoe de overheid denkt met ons om te kunnen gaan. Als we ziek zijn verliezen we volgens deze teksten al onze rechten en waardigheid. Beneden een link naar het document op de website van RIVM:

Bijlage 9: Quarantaine in een quarantainefaciliteit, quarantaine in de thuissituatie, isolatie
in het ziekenhuis, en vervoer naar het ziekenhuis

Er ligt ook een heel draaiboek klaar bij het RIVM over hoe te handelen wanneer de autoriteiten vinden dat iemand in gedwongen isolatie moet worden opgenomen. Het document is al van 2018 en toen vond niemand dat een probleem. Maar intussen komt het wel heel dichtbij.

Draaiboek Gedwongen isolatie, quarantaine en medisch onderzoek

Het is niet op de site van het RIVM te vinden maar toch staat het gewoon openbaar, namelijk op lci.rivm.nl. oftewel de Landelijke Co√∂rdinatie Infectieziektebestrijding. Nooit geweten dat zo’n instantie je vijand kon worden.

Hier een fragment uit dat openbare document:

3 reacties

  • Ik ben echt geschokt. Wat staat ons nog meer te wachten. Nederland kent straks 2 kampen die tegenover elkaar komen te staan. Ik houd mijn hart vast.
    Alleen liefde, verbinding en waarheidsvinding kan ons redden. Mensen wordt toch wakker (=bewust) de politiek dient ons niet langer, de corona maatregelen hebben niets met het zorgen voor de Zorg en het bestrijden van een virus te maken. Het machtsspel wordt gespeeld, het Kabinet heeft een tunnelvisie en sluit complete groepen artsen, hoogleraren, wetenschappers en psychologen buiten en slopen de economie.

  • Ongelofelijk! Al maanden stuur ik brieven naar de Tweede Kamer, wetenschappers en journalisten waarin ik aantoon dat ons immuunsysteem aangetast wordt door het rouleaux effect, bloedklontering o.i.v. elektromagnetische velden, (dr. Magda Havas) iets waar ze bij het RIVM waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben en zeker geen onderzoek naar doen. Zelfs een brief naar de koning gestuurd met als antwoord dat dit doorgegeven is aan de minister van volksgezondheid en dat deze de brief zal beantwoorden (augustus 2020). Nog steeds geen antwoord gehad.
    Alles wordt ingezet op vaccinatie terwijl voorkoming niets kost. Maar daar valt natuurlijk ook niets mee te verdienen.
    Hiermee is mijn vertrouwen in de politiek, wetenschap en pers wel tot een heel diep punt gezakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *