PRE-ORDER BOEK ‘DE 2.0 COMMUNITY’

Binnenkort verschijnt het boek ‘De 2.0 Community’ van C.G. Faasse. Het is nu nog niet leverbaar maar u kunt al wel een vrijblijvende pre-order plaatsen. Hiermee geeft u feitelijk aan dat u interesse heeft. Wanneer het boek leverbaar is krijgt u automatisch bericht, waarna u een definitieve bestelling kunt doen.

Er is meer dan een jaar aan het boek gewerkt. Het is een trilogie en gaat over wetenschap, moraal en macht. De woorden coronavirus en lockdown komen er niet in voor maar het boek is in deze tijd superrelevant en actueel. Het coronavirus is in deze tijd namelijk helemaal niet waar het omgaat, zoals velen al weten, het is slecht een vehikel, en kapstok waar je van allerlei onderdrukkende maatregelen aan kunt ophangen.

De 2.0 community zijn mensen die genoeg hebben van de 1.0 versies van de maatschappelijke pijlers wetenschap, moraal en macht, en zij kijken uit naar de 2.0 versies: dus van wetenschap 2.0, moraal 2.0 en macht 2.0. Macht is de bepalende factor. Het huidige politiek correcte narratief is gestoeld op door machthebbers ingekleurde en geselecteerde versies van wetenschap en moraal. De 2.0 versies worden van deze machtsinvloeden ontdaan. Ook het theoretische begrip van macht en hoe de macht zich in de 20e en 21e eeuw via een gestage opwaartse beweging in de top concentreerde, wordt uitvoerig beschreven. Om tenslotte een beeld te schetsen van macht 2.0, die een waarborging tracht te zijn voor een redelijke machtsbalans, en hoe dat te bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *