PETITIE TEGEN BILL GATES

Op 10 april werd er een petitie bij het Witte Huis in de USA aangevraagd tegen de Bill and Melinda Gates Foundation. Er waren 100.000 handtekeningen nodig binnen 30 dagen om de petitie in te mogen dienen. Er kwamen binnen 10 dagen meer dan 300.000 handtekeningen:

GA NAAR DE SITE petitions.whitehouse.gov

“WIJ DE MENSEN VRAGEN DE FEDERALE REGERING OM CONGRES TE ROEPEN OM OP EEN PROBLEEM TE HANDELEN:

We roepen op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid

Als we kijken naar gebeurtenissen rond de ‘COVID-19-pandemie’, blijven verschillende vragen onbeantwoord. Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voordat ground zero werd uitgeroepen in Wuhan, China, vonden er twee grote evenementen plaats. De ene is ‘Event 201’, de andere zijn de ‘Military World Games’, die in niemand minder dan Wuhan worden gehouden. Sindsdien is een wereldwijde push voor vaccins en biometrische tracking gestart.

Op de voorgrond hiervan staat Bill Gates, die publiekelijk zijn interesse heeft uitgesproken om de bevolkingsgroei met 10-15% te verminderen door middel van vaccinatie. Gates, UNICEF & WHO zijn er al geloofwaardig van beschuldigd dat ze Keniaanse kinderen opzettelijk hebben gesteriliseerd door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins.

Het congres en alle andere bestuursorganen zijn in gebreke totdat een grondig en openbaar onderzoek is voltooid.”

4 reacties

 • Wat is dit toch voor niet-onderbouwd geroeptoeter?

 • https://www.gatesfoundation.org/

  Kan iemand mij nou eens haarfijn uitleggen, wat er mis is met hun doelen?
  Het komt op mij tot nu toe over als één en al goedbedoelde filantropie.
  Kennelijk mis ik iets. Maar wat?

  Maak mij en alle lezers wijzer omtrent hetgeen wordt beweerd aan niet-misselijke statements in het openingsbericht.

  Geef links, onderbouw, beargumenteer svp.:

  * Medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid

  * Wat heeft dit met hun foundation te maken?
  ” Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voordat ground zero werd uitgeroepen in Wuhan, China, vonden er twee grote evenementen plaats. De ene is ‘Event 201’, de andere zijn de ‘Military World Games’, die in niemand minder dan Wuhan worden gehouden. Sindsdien is een wereldwijde push voor vaccins en biometrische tracking gestart”.

  * “Bill Gates, die publiekelijk zijn interesse heeft uitgesproken om de bevolkingsgroei met 10-15% te verminderen door middel van vaccinatie. Gates, UNICEF & WHO zijn er al geloofwaardig van beschuldigd dat ze Keniaanse kinderen opzettelijk hebben gesteriliseerd door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins”.

 • goede en altijd met bronvermelding site, die categorisch aan de kant geschoven wordt door overheid en media…
  niet als gekkies zien, gewoon met open mind hun site gaan bestuderen
  http://www.stichtingvaccinevrij.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *