PETITIE EINDE CORONACRISIS

Aan iedereen wordt de mogelijkheid geboden een petitie te tekenen die aan de overheid wordt aangeboden om Hycroxy Chloroquine toe te staan als middel tegen COVID 19.

EINDE CORONA CRISES: Overheid sta behandeling van COVID-19 met HCQ en zink toe!

Naar de pagina op de site van petities.com

Daar staat:
“COVID-19 heeft vreselijke gevolgen maar er bestaat gelukkig een behandeling die, mits vroeg toegepast, uitstekende resultaten laat zien. Huisartsen moeten lijdzaam afwachten tot hun patienten zodanig verslechteren dat ze eindelijk naar het ziekenhuis mogen alwaar bijna 50% komt te overlijden

Wij

Een groep van verontruste artsen en burgers.

constateren

Dat medicamenteuze behandeling van COVID-19 met Hydroxychloroquine (HCQ): in de eerste lijnszorg niet is toegestaan; in woonzorgcentra niet is toegestaan; in de tweede lijnszorg alleen als wetenschappelijk onderzoek is toegestaan.

En dat er daardoor erg veel sterfte onder COVID-19 patienten is.

Dat het zware middel van lockdown en de 1,5m social distancing onnodig is indien er een vroegtijdige behandeling voorhanden is gebaseerd op massaal testen.

en verzoeken

Met onmiddelijke ingang HCQ icm Zink toe te staan in de eerste, tweede en woonzorgcentra zorglijnen.”

Video met huisarts Rob Elens

4 reacties

  • Ik vind het crimineel dat een medicijn wat zo goed werkt bij de genezing van covid 19 en een lockdown onnodig maakt, onthouden wordt voor gebruik in de eerste lijn.

    Mocht ik zelf ziek worden wens ik hiermee behandeld te worden.

  • Direct toestaan, het middel is in veel landen in gebruik, waarom kan dit niet in Nederland?
    Er wordt waarschijnlijk niet voldoende aan verdiend!

    • Omdat het een Nederlands product is en hier in Maassluis geproduceerd wordt ? Het buitenland (lees de rest van de wereld) betaald de hoofdprijs. Denk ik..

  • Zo onzinnig is het hele crisismanagement. Belachelijke maatregelen, die het allemaal erger maken en ook nog een werkend medicijn verbieden. Of houden ze het alleen voor zichzelf?Ben nooit een fan van deze overheid geweest maar ik ben nu met liefde vijand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *