NU AL VEEL SLACHTOFFERS COVID VACCIN

Hieronder een tussenstand van de slachtoffers van het covid vaccin. Zo te zien laat het nu al een spoor van dood en verderf achter. En het vaccineren is nog maar net begonnen. Ik weet dat er veel mensen zijn die het niet willen geloven, OK, maar wees op zijn minst op je hoede. Een beetje gezonde argwaan kan je leven redden. Alles hieronder is rechtstreeks overgenomen van mijn bron. De links staan erbij:

IT’S NOT LOOKING GOOD FOR THE PFIZER VACCINE.

FROM THE CDC;  3,150 people vaccinated in ONE DAY are “unable to perform normal daily activities, unable to work” after vaccination. 

This is a massive 2.7% of people who can no longer work after having the Pfizer vaccine. 

https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

Portuguese health worker, 41, dies two days after getting the Pfizer covid vaccine as her father says he ‘wants answers’

https://trib.al/eEWi66p

Mexican doctor hospitalized after receiving COVID-19 vaccine

https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3

Hundreds of Israelis get infected with Covid-19 after receiving Pfizer/BioNTech vaccine.

https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/

Wife of ‘perfectly healthy’ Miami doctor, 56, who died of a blood disorder 16 days after getting Pfizer Covid-19 vaccine is certain it was triggered by the jab, as drug giant investigates first death with a suspected link to shot.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-doctor-58-dies-three-weeks-receiving-Pfizer-Covid-19-vaccine.html

75-year-old Israeli man dies 2 hours after getting Covid-19 vaccine.

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293865

Death of Swiss man after Pfizer vaccine.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-swiss-death-idUSKBN29413Y

88-year-old collapses and dies several hours after being vaccinated.

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293952

Thousands negatively affected after getting Covid-19 vaccine.

https://m.theepochtimes.com/thousands-negatively-affected-after-getting-covid-19-vaccine_3625914.html

Hospital worker with no prior allergies in intensive care with severe reaction after Pfizer Covid vaccine.

4 volunteers develop FACIAL PARALYSIS after taking Pfizer Covid-19 jab, prompting FDA to recommend ‘surveillance for cases’.

https://www.rt.com/usa/509081-pfizer-vaccine-fda-bells-palsy-covid/

Investigation launched as 2 people die in Norway nursing home days after receiving Pfizer’s Covid-19 vaccine.

https://www.rt.com/news/511623-norway-covid19-vaccine-deaths/

Hundreds Sent to Emergency Room After Getting COVID-19 Vaccines

https://m.theepochtimes.com/hundreds-sent-to-emergency-room-after-getting-covid-19-vaccines_3644148.html

U.S. officials report more severe allergic reactions to COVID-19 vaccines.

https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN29B2GS

NHS told not to give Covid vaccine to those with history of allergic reactions.

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/dec/09/pfizer-covid-vaccine-nhs-extreme-allergy-sufferers-regulators-reaction

COVID-19: Single vaccine dose leads to ‘greater risk’ from new coronavirus variants, South African experts warn

news.sky.com/story/amp/covid-19-single-vaccine-dose-leads-to-greater-risk-from-new-coronavirus-variants-south-african-experts-warn-12180837 

CDC reveals at least 21 Americans have suffered life threatening allergic reactions to Pfizer’s COVID vaccine

www.dailymail.co.uk/health/article-9119029/amp/At-21-Americans-life-threatening-anaphylaxis-receiving-Pfizers-vaccine-CDC-reveals.html 

Woman experiences side effects of COVID-19 vaccine

www.everythinglubbock.com/news/local-news/woman-experiences-side-effects-of-covid-19-vaccine/amp/ 

COVID Vaccine Side Effects More Common After 2nd Dose.

www.boston.cbslocal.com/2021/01/05/covid-vaccine-side-effects-fever-reaction/amp/ 

Bulgaria Reports 4 Cases Of Side Effects From Pfizer Covid Vaccine.

www.ndtv.com/world-news/bulgaria-reports-4-cases-of-side-effects-from-pfizer-covid-vaccine-2347667%3famp=1&akamai-rum=off 

Two NHS workers suffer allergic reaction to Pfizer vaccine.

https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/coronavirus-news-vaccine-pfizer-nhs-oxford-covid-uk-cases/amp/

9 reacties

 • Dat er honderden Israëli’s covid-19 opliepen na de eerste vaccinatie is logisch. Dat heeft de fabrikant ook gezegd. De eerste vaccinatie biedt nog weinig bescherming. Dus als het virus rondwaart in je omgeving loop je risico op besmetting.

  • En als een fabrikant iets zegt, gelooft u dat onmiddelijk? Gelooft u alle mensen zo snel?
   Laten we even wat doordenken en doorvoelen:
   1. De eerste prik “biedt nog weinig bescherming”. Heeft dus eigenlijk helemaal geen nut. Behalve voor die fabrikant, die er vet winst mee maakt.
   2. Zo’n prik maakt je in feite enigszins ziek met het zogenaamde kroon-virusje. Toch? En als je dan vervolgens in je omgeving rondloopt, en daar het risico op besmetting loopt, dan versterken dus besmetting door die vaccinatie plus die uit de omgeving elkaar èn… vergroten/verdubbelen dus samen de kans om daadwerkelijk zeer ziek te worden (wat nauwelijks voorkomt, als men daadwerkelijk de cijfers bekijkt). Wat is dat voor een bizarre redenatie van dat fabrikantje? Als dat zo is, is het juist zeer onverstandig om je te laten inenten. Ga gewoon rondlopen in je omgeving en je loopt het nietsbetekenende virusje vanzelf wel ergens op en je immuunsysteem doet precies hetzelfde. Maar op een veel gezondere lichaamseigen wijze. Zie Zweden.
   3. Als ik al die zogenaamd intelligente fabriekswetenschappertjes moet geloven, ben ik voor mijn omgeving nu nog altijd besmettelijk met betrekking tot de mazelen en de bof, ook al heb ik beide meer dan 50 jaar geleden gehad. Maar ja, ik ben er nooit officieel voor geprikt met één of ander wondermiddeltje een dergelijk soort fabrikantje als die van u.
   4. En straks dus, als ik mij zou laten inspuiten (wat absoluut niet gebeurt), ben ik opnieuw een extra gevaar voor mijn medemensen, want terwijl mijn lichaam lekker antilichaampjes en antistofjes aanmaakt, ben ik besmet met een zogenaamd milde vorm van dat virusje. Terwijl mijn eigen immuunsysteem zogenaamd beveiligd is (en wordt), lopen alle mensen die nog niet geprikt zijn in mijn eigen omgeving, dus het risico om door mij ziek te worden.
   5. Heel helder. Het hele verhaal gaat helemaal niet om dat onschuldige virusje. Dat is alleen maar een middel om te verhullen, waar het daadwerkelijk om gaat. Om u een hint te geven. Al sinds 2009 staan er in de grootste winkelstraat van mijn woonplaats tenminste 10 winkelpanden leeg (ik heb dat elk jaar bijgehouden), in het gehele winkelcentrum varieerde dat elk jaar rond de 30. Op dit moment is dat al meer dan 13 in die ene winkelstraat alleen al. De rest van de winkels is gesloten, omdat ze zogenaamd niet essentieel zijn.

 • Wat ik overal mis is vergelijk. Niet dat ik van plan ben een prik tegen Covid of griep, van welk merk ook, te nemen maar toch, wat zijn de normale gemiddelde cijfers voor allergische reacties, je niet lekker voelen na zo’n prik, anafylactische shock etc?
  Net zo fout als paniek zaaien met 45 Covid doden in 3 dagen? Een week? Terwijl er in de zomer al gemiddeld minstens 400 Nederlanders per dag overlijden.
  Want daar gaat het “Corona-dashboard” bijvoorbeeld ook de fout in, positieve tests (zegt ook eigenlijk niets) per 100.000, heel Nederland scharlakenrood, geen normale informatie alleen maar paniek zaaien.
  Dus Nuchterheid: Geef er een vergelijk bij. Ik geloof graag dat de Covid “vaccinatie” onveilig is, dat denk ik ook maar ik wil er nuchter naar kijken. 😘 Don’t panic.

  • bernard kerkhof

   Het zijn experimentele vaccinaties die niet zoals gebruikelijk uitgebreid getest zijn en waarvan de lange termijn neven effecten volstrekt onbekend zijn. De laboratorium test op dieren zijn overgeslagen en er wordt nu direct getest op mensen.
   De sterftecijfers voor 2020 zijn niet noemenswaardig hoger dan in voorgaande jaren dus is er niets bijzonders aan de hand op griep gebied.
   Er is dus geen enkele reden voor mondkapjes,social distancing of lockdowns. Bovendien is er censuur op een schaal waar Goebels trots op zou zijn tegen mensen die nuchter zijn en goed geïnformeerd en die pertinent tegen vaccinatie zijn omdat ze weten dat dat meer kwaad dan goed doet. De gemiddelde cijfers voor allergische reactie volgens de cdc en dr Vernon Coleman
   op brandnewtube is 2,8% die resulteren in een situatie waar men niet meer kan werken.
   Na de 2e injectie worden meer alergische reacties verwacht.
   https://brandnewtube.com/watch/urgent-news-about-the-covid-19-vaccine_botqwzI8R7UUVY2.html

   • bernard kerkhof

    Vergeet ik nog te zeggen. De lange termijn effecten met vergelijkbere vaccins na test op dieren in het verleden waren zeer ernstig.Kanker,auto-immun ziekten,etc.
    De Amerikaanse virologe Mikovits verwacht in de USA 50.000 doden.
    Dit agv de lange termijn effecten maar ook agv pathogenic priming. Dit betekent dat je immuun systeem over reageert op de volgende griep infectie wat dodelijk kan zijn.
    Er zijn meer medische geleerden die dit laatste bevestigen.
    Het grote aantal doden zal natuurlijk gebruikt worden tegen die tijd als excuus om nog meer mensen in te enten en wellicht ook tegen hun wil. Medisch facisme.
    Het “vaccin” is géén vaccin. Het is een biowapen tbv de eugenetici.
    Er is geen reden voor paniek wel voor actie.

    • Beste Bernard, volgens mij verwacht Judy Mikovits geen 50.000 doden maar 50.000.000.

     • bernard kerkhof

      1 op 7!
      Dat gaat mooi in de richting van de 10 à 15% depopulatie die Bill Gates hoop te bereiken volgens eigen zeggen in zijn inmiddels beruchte Ted talk “if we do a great job”.
      Laten we hopen dat Judy te pessimistisch is.

  • Beste Alice, jazeker we moeten er nuchter naar kijken, daar zijn we voor. Maar voor dat we cijfers moeten gaan vergelijken moeten we eerst de vraag beantwoorden waarom het covid vaccin eigenlijk nodig is. Het zou de enige oplossing zijn om het coronavirus de wereld uit te helpen. Een op heterdaad betrapte leugen: er zijn andere oplossingen, maar dit was er juist geen. De autoriteiten stellen nu dat we na het vaccin nog steeds mondkapjes, social distancing etcetera moeten toepassen. Wat is dan überhaupt het nut van een vaccin? Zo nuchter kijk ik er tegenaan.
   Daarnaast komt mij zo voor dat de situatie erg alarmerend is. Het is oorlog en vaccins zijn de kogels. Soms snel werkende, soms langzaam werkende. Als je huis in brand staat ga je ook niet eerst de statistieken er bij pakken hoe zich dit verhoudt met voorgaande jaren. En als de brandweer met gillende sirenes op weg is om een brand te blussen, vraagt iemand zich dan ook af waarom toch die paniek? De vaccins zijn niet bedoeld om het coronavirus de wereld uit te helpen. Ze passen in een bepaalde agenda van de machthebbers en ze zijn tegen de bevolking gericht. Maar oké er zijn mensen die dat niet zo willen zien. Aan hen zou ik willen zeggen, waarom zou je een niet goed getest vaccin willen, dat geen voordelen biedt maar wel enorm riskant is. Welke risico’s:

   https://stichtingvaccinvrij.nl/het-verschil-tussen-frikandellen-vaccins-en-de-bijwerkingen-van-het-covid-19-vaccin/

 • De meest ontstellende reactie kwam uit een verpleeghuis in Auburn New York . Terwijl er in de maanden voorafgaand aan de vaccinatie rond kerstmis niemand aan Covid overleed , zijn er inmiddels 3 weken na inenting rond kerstmis al 8% van de bewoners in dit tehuis overleden , ruim 20 patienten .
  Het corona-mRNA vaccin is een moordwapen , zoals Bill Gates reeds diverse malen met lachend gezicht bevestigd heeft en heeft alleen ten doel de wereldbevolking met ruim 90% terug te brengen , de droom van de eugenitici , waarvan bij voorbeeld Milnard Keynes een van de volgelingen was . Dus als U echt levensmoe bent is er niets beter de vaccinatie , in alle andere gevallen zou ik anderen het voordeel van de twijfel gunnen .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *