NOS IN HET VERWEER TEGEN HUIS-AAN-HUIS CORONA KRITIEK

Wat een heerlijk artikel van de NOS, dat opmerkt dat er steeds meer kritiek op het coronabeleid via huis-aan-huis verspreiding plaatsvindt. De Andere Krant wordt genoemd, het nieuwe blad Gezond Verstand, maar ook de flyers van bezorgde burgers die via Corona Nuchterheid te bestellen zijn. Wat een eer.

Lees het NOS artikel KRITIEK OP CORONABELEID WORDT STEEDS VAKER HUIS-AAN-HUIS VERSPREID

In het artikel valt te lezen dat het blad Gezond Verstand van Karel van Wolferen vol desinformatie zit. Verder op lezen we de suggestie dat de Russen achter de financiering van dit blad zitten. Hahahahahahaha! Wie zijn hier nu COMPLOTDENKERS? Wat een geweldige verslaggeving weer van die NOS!

Het is de enige manier hoe ze in het geweer kunnen komen. Ze kunnen alleen maar in de aanval gaan. Ze zeggen niet wat er niet klopt, ze weerleggen niks, geen argumenten. Ze benoemen alleen onderwerpen, waarvan hun eigen stellingname de enige juiste is. Ze zetten andersdenkenden in een kwaad daglicht. Blue Tiger Studio bijvoorbeeld wordt in de gaten gehouden door de NCTV, de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding. Niet dat Blue Tiger iets verkeerd heeft gedaan, het slecht met Nederland voor heeft of een fysieke dreiging vormt voor de staat of haar burgers. Nee, ze hebben alleen kritiek op het handelen van de overheid en geven hun kijk op de machtsverhoudingen in de wereld. Dat doen ze nauwgezet en goed onderbouwd. Als iedereen dat zo door zou hebben, ja dan moeten de machthebbers zich inderdaad zorgen maken. Maar de machthebbers grijpen vroeg in en zetten de Blue Tiger Studio bij voorbaat in een kwaad daglicht. Daarbij komt dat Tom Zwitser van de Blue Tiger ook geschreven heeft in het blad Gezond Verstand. En op de flyers van de bezorgde burgers staan zowel Karel van Wolferen als Blue Tiger Studio als bronnen genoemd.

Zo was je ‘complotdenker’ en wordt je ‘terrorist’ als je niet uit kijkt. Zo doen ze dat dus bij de mainstream media. Door de Russen gefinancierd natuurlijk. Ze halen nog even een Rusland kenner erbij, zo’n doctor Klavan, die bevestigt dat het een aloude truc is van de Russen om oppositie financieel te ondersteunen en dan is het beeld compleet.

Ze kunnen niet anders bij de NOS. Ze hebben bloed aan hun handen. Ze kunnen niet op een normale manier met deze kritiek omgaan. Want dan zouden ze worden ontmaskerd als kwaadaardig. Het zijn de media, met name de NOS, die het mogelijk hebben gemaakt om de bevolking in deze onnodige angst te krijgen en te houden. En in verwarring. Het is feitelijk een informatieoorlog die gaande is. Beter een informatieoorlog dan een met fysieke wapens zou je zeggen, maar ook hier vallen slachtoffers, door de lockdown maatregelen. Daarom heeft de NOS bloed de handen. Zullen ze nooit toegeven. Ze kunnen niet terug. Daarom zullen ze blijven liegen. Daarom zullen ze de critici op het coronabeleid blijven zwart maken, demoniseren, excommuniceren.

Het probleem is, niemand kan zijn abonnement van de NOS opzeggen. Ze worden door de staat betaald. Maar we kunnen wel stoppen met naar het journaal te kijken.

Marion Koopmans, viroloog en lid van het OMT, noemt de flyers brievenbus vervuiling. Nee Marion Koopmans, dit is uitoefening van een grondrecht: het uiten van de vrije mening van burgers. Bezorgde burgers beschikken niet over een gesubsidieerd kanaal waar miljoenen mensen naar kijken. Hoe moeten zij tegenwicht bieden aan deze staatspropaganda? Bovendien zijn het niet eens alleen maar meningen. Zowel Gezond Verstand, de Andere Krant als de flyers zijn gebaseerd op feiten, wetenschappelijke feiten, en die voorzien van gefundeerde commentaren.

Twitteraar Paul Smeulders twittert over stemmingmakerij. Onverantwoordelijk, schrijft hij, want we hebben nu juist solidariteit nodig. Solidariteit? Met zijn allen de verkeerde kant op zeker! Nee, in een moderne pluriforme samenleving moet er altijd ruimte zijn voor verschillende opvattingen, moeten de media oog en oor hebben met die andere meningen en opvattingen, en mogen ze geen vooringenomen stellingen verdedigen. Met het plaatsen van dit artikel geven ze inderdaad wel ruimte voor deze andere opvattingen en meningen, maar ze drukken er ook meteen een stempel op. Dat is niet goed te praten, maar ze zullen het blijven doen, en het gaat nog veel erger worden. Maar… op een dag zal iedereen er genoeg van hebben en komt alles uit.

3 reacties

 • De NOS is zuiver en alleen REGERINGSPROPAGANDA ! Zij publiceren niets alvorens dit met Rutte of een van zijn paladijnen gecheckt te hebben . Nu weet je hoe Rutte cs over ons denken . Zoals reeds elders komt het niveau van de nederlandse regering niet boven het niveau van kraaltjes en spiegeltjes uit , te preciseren als van de Ruttes , dejongens , de grapperhausjes , de kaagjes , de ollongrenzen , de bilderbergbillies en hun dienaren in justitie en ambtenarenkringen .Wat een ontwikkeld land zijn wij toch …..

 • Spinnen, framen en erbij blijven.
  Dit is niet meer houdbaar, echter
  Nu geld massahypnose, zelfs bij
  de realiteit van juiste bewering
  Is er alleen ongeloof ontstaan.
  Beschamend, afrekenen nu het
  nog kan lijkt Me!

 • Ik vind dat de NOS en de overige mainstream media eens aangepakt moeten worden, waarom? Omdat ze lak hebben aan hun beroepscode: de code van Bordeaux, hierin staat beschreven wat de beroepscode is van de journalistiek, ik neem aan dat media die deze code stelselmatig schend hiervoor ter verantwoording kan worden geroepen.
  Ik hoop dat er juristen bij zitten die dit lezen en kijken of ze er iets mee kunnen, zolang de media meent te kunnen zeggen wat ze willen zonder onderbouwing etcetera gaat het overgrote deel van de mensheid niet anders denken en blijven wij roependen in de woestijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *