NOODKREET AAN ALLE HUISARTSEN

Corona Nuchterheid heeft een brief gericht aan alle huisartsen toegestuurd gekregen, die een noodkreet is betreffende alle corona maatregelen. De noodkreet komt van een bezorgde burger die namens een hele grote groep bezorgde Nederlanders spreekt. De huisartsen worden gewezen op hun eed van Hippocrates. Huisartsen spelen een belangrijke rol in de informatievoorziening naar de bevolking. Er bestaat een protocollencultuur waaraan huisartsen zich houden en die opgesteld zijn door het RIVM, dat gesponsord wordt door bepaalde industrie. Het is dus niet helemaal zeker of huisartsen, goedbedoeld of niet, de belangen dienen van de gezondheid van de patiënten. Wat wel zeker is, is dat er veel onduidelijkheid heerst onder de bevolking, en zelfs dat er misvattingen heersen, omtrent de gezondheidseffecten van de overheidsmaatregelen met betrekking tot de virusverspreiding. In deze brief, met zeer uitvoerige bronbeschrijvingen, schept zeer veel helderheid in de kwestie. En de schrijver van de brief wijst de huisartsen op het nemen van hun grote verantwoordelijkheid in deze.

5 reacties

 • Wat duidelijk is, is dat er veel onduidelijk is. En dat er erg veel selectief wordt geciteerd. Daarmee wordt de kloof aan informatie steeds groter. Er zijn kennelijk twee parallelle werelden ontstaan. Deze brief is daar een voorbeeld van.

 • Herman Degenhart

  Het is duidelijk dat het beleid niet is gericht op het genezen van Covid, maar op het injecteren van de bevolking. Want om Covid te genezen zijn er inmiddels twee veilige en goedkope middelen beschikbaar: Hydroxychloroquine en Ivermectine. Daarentegen kiest men voor maatregelen die er alleen maar op kunnen zijn gericht de bevolking bereid te maken het vaccin te accepteren. Waarom?

 • Zo is dat. Er zijn wel meer dan de twee goede geneesmiddelen die je meldt.
  Een daarvan hebben we in nieuwe editie van De Andere Krant gezet, met bereidingswijze.

 • Het gaat de dictators maar om één ding: de bevolking vaccineren. En dat ze hierbij wel héél veel haast hebben en zelfs willen overgaan tot het verplichten hiervan moet iedereen toch aan het denken zetten. Maar het dom volk blijft dom, kijk maar naar de winkelkarretjespoetsers met hun mondkapje op. Ik zie kinderen die rolschaatsen met een mondkapje op, echt zielig….maar wel de schuld van hun ouders.

  • MSN Nieuws: “Een groot aantal landen binnen de Europese Unie begint zondag met het vaccineren van burgers tegen het coronavirus. In Duitsland, Hongarije en Slowakije werden zaterdag al de eerste vaccins toegediend.

   Onder meer in Italië, Frankrijk, Spanje en Griekenland begint de vaccinatiecampagne zondag. Ook Roemenië, Tsjechië, Cyprus en Oostenrijk zetten zondag de eerste prikken. Nederland volgt op 8 januari.”

   Veel mensen zullen ziek worden van deze vaccins.
   De schuld zal worden gegeven aan het virus zelf, of mutaties ervan.
   Nieuws zal wss claimen dat het werkt, met leuzen zoals “scherpe daling corona gevallen dankzij vaccinatie campagne”.

   Verplichten? Nee. Dwingende manipulatie? Ja. Als ze de meerderheid van de populatie maar vaccineren zijn ze al blij ermee. Om die meerderheid te krijgen zal het volk dat ongevaccineerd is psychologisch gemanipuleerd worden door hun vrijheden af te nemen onder het mom van “je bent ongevaccineerd, sorry, je bent niet welkom”. Dus, geen evenementen meer, niet meer welkom op het stadshuis bijvoorbeeld, etc. Want, tja, je bent zo een enorm gevaar voor de meerderheid die wel gevaccineerd is, toch?.. niet echt natuurlijk.

   Het lijkt wel een beetje op de bijbelse tekst over het teken van het beest, en een ieder zal dat teken krijgen, en zonder dat kan je niets kopen etc. Wie weet waar deze gekte allemaal naartoe gaat?

   Spread the word. Flyers kopen en in de wijk verspreiden, loop met protesten mee (aangekondigd oa. via DLMPlus.nl), bespreek het met iedereen waar je om geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *