NIEUWE FLYERS: MEDIA SPECIAL EN VACCIN SPECIAL

Deze week zijn er 2 nieuwe edities flyers tegelijkertijd uitgekomen: Editie 5 en 6. Oftewel de MEDIA SPECIAL en de VACCIN SPECIAL.

De MEDIA SPECIAL laat zien hoe de mainstream media verweven is met de politiek en de machthebbers, en daarom met name de laatste 2 decennia een totaal vervormde weergave geeft van de werkelijkheid. Er is sprake van een informatieoorlog. De journalisten zijn de soldaten van de overheid. Hun munitie zijn de leugens en desinformatie. Van soldaten kun je nog zeggen dat ze het land verdedigen. Journalisten bedriegen hun landgenoten. Het woord ‘oorlog’ is niet misplaatst, er vallen doden, nu al. De media hebben bloed aan hun handen. Dit kan alleen stoppen als zoveel mogelijk mensen snappen hoe het werkt. Help daarom mee met het verspreiden van de ze flyer. Ze zijn uit voorraad leverbaar. Voor de flyers zelf betaal je 50% van de kostprijs plus de gebruikelijke portokosten van PostNL.

Minstens net zo belangrijk is de 6e editie flyer: De VACCIN SPECIAL. Hierin staat uitgelegd hoe corrupt de wereld in elkaar zit als het gaat om vaccinaties. En dan met name het Covid-19 vaccin. De werkelijk omtrent dit ‘vaccin’ is totaal anders dan de overheid en de media willen doen geloven. Het helpt niet tegen corona en het redt geen levens. Het is vergif, het is killing. Zoveel mogelijk mensen moeten dit weten. Het staat heel duidelijk en toegankelijk uitgelegd, ook voor niet wakkere mensen. Alles onderbouwd met herleidbare bronnen. Help mee met het verspreiden van deze informatie. Mensen moeten doorkrijgen wat er echt aan de hand is. Ook deze flyers kun je bestellen voor 50% van de kostprijs, plus de gebruikelijke PostNL verzendkosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *