NIEUW: TELEGRAM KANAAL VAN CORONA NUCHTERHEID

De hoeveelheid nieuwsberichten die her en der voorbij komt is ongekend. Het is op de website niet bij te houden voor ons als kleine organisatie. Daarom hebben we een Telegram kanaal geopend. Deze is openbaar en iedereen kan zich er bij aansluiten. Je kunt niet reageren, alleen maar lezen en kijken. En doorsturen natuurlijk.

Het kanaal is bedoeld voor iedereen, wakker of nog niet wakker, die op de hoogte gehouden wil worden van al het corona gerelateerde nieuws, nationaal en internationaal. Er zullen alleen maar links op staan, geen commentaren of blogs, alleen maar (links naar) artikelen en video’s van zowel mainstream media als alternatieve media, vooral via de social media. Zit je zelf al in veel groepen, dan kan het zijn dat je al veel ervan gezien hebt. Maar veel mensen weten nog niet alle kanalen te vinden. En daar is het voor bedoeld.

Je kunt ons vinden op https://t.me/coronanuchterheid

Delen in je netwerk wordt zeer gewaardeerd.

Niet alle berichten die we plaatsen kunnen 100% worden geverifieerd. Het is dan ook niet zo dat Corona Nuchterheid wil beweren dat de gedeelde content op waarheid berust. Dat is aan de lezer zelf om in te schatten. Wat de bedoeling van het delen van de berichten op het kanaal is, is mensen laten weten wat er allemaal speelt in de wereld, zodat zoveel mogelijk vanuit verschillende perspectieven kunnen kijken in de wereld om ons heen. Hoe je moet bepalen wat of niet waar is, is altijd lastig maar kijk naar patronen en belangen, en vertrouw op je intuïtie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *