NEDERLAND MOET SIGRID KAAG OPGEVEN

Tijdens de overwinningstoespraak van de nieuwe D66 lijsttrekker Sigrid Kaag op de vandaag gehouden lijsttrekkersverkiezing betoogde ze dat Nederland de soevereiniteit moet opgeven en overdragen aan Europa.

Op zich niet zo’n gekke gedachte als je bedenkt dat hoe ze nu regeren vanuit Den Haag, ze de burger ernstig te kort doen. Maar te vrezen valt dat het vanuit Brussel er niet beter op zal worden. Nee, er moet in Den Haag gewoon een betere regering komen.

Aangezien Sigrid Kaag als minister deel uitmaakt van de huidige, onderdrukkende regering kunnen we het beste de bal keihard terug kaatsen: Nederland moet Sigrid Kaag opgeven, en uitleveren aan de politie, want ze vormt een gevaar voor de staat.

Het opheffen van landen en landsgrenzen is onderdeel van de vorming van een wereldheerschappij. Kennelijk heeft Sigrid Kaag een actieve rol in die ontwikkeling.

Heeft dit nog wat met Corona te maken? Jazeker. Zoals we allemaal weten heeft Sigrid Kaag een enorme staat van dienst in het buitenland, onder andere bij de VN. Maar wat niet iedereen weet is dat ze daar soms wel in duister gezelschap verkeert. Zo zat of zit ze ook in de Global Preparedness Monitoring Board, oftewel de GPMB, naast Anthony Fauci. De GPMB was een van de partijen die Event 201 in oktober 2019 heeft gefinancierd. Event 201 was de generale repetitie waarbij een corona-virus-achtige pandemie werd gesimuleerd, een maand voordat er in Wuhan een echt uitbrak.

Mensen die D66 stemmen zouden zich maar beter in deze materie verdiepen, want voordat je het beseft ben je landverrader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *