MIKOVITS OP NNN: FAUCI MOET WORDEN VERVOLGD

In een half uur durend interview op Next News Network op 29 april is Dr. Judy Mikovits heel openhartig over de huidige gang van zaken rondom het coronavirus, over haar geschiedenis waarin ze is gecriminaliseerd, en ze is genadeloos over Dr. Fauci en consorten, die er volgens haar al decennia lang misdadige praktijken op na houden.

Dr. Mikovits is niet de eerste de beste. Ze is al sinds de jaren 80 een topwetenschapper. Ze heeft 51 wetenschappelijke studies achter haar naam staan. Maar ze is in een kwaad daglicht komen te staan na een aanvaring met Dr. Fauci in 2011. Uitkomsten van haar wetenschappelijk onderzoek waren belastend tegen Dr. Fauci, wat er toe heeft geleid dat zij zonder huiszoekingsbevel uit huis werd gehaald, zonder aanklacht werd gearresteerd en gevangen gezet.

tekst gaat verder onder de afbeelding.

In het begin van het interview komt er al gauw een keiharde beschuldiging: Dr. Fauci is direct verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS wereldwijd. Dat is nogal wat. Ze onderbouwt het. Verdere details komen aan bod in haar e-book: ‘Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science’.

“Al 40 jaar lang mengen we muisweefsel en menselijk weefsel, zogenaamd cenotransplantatie. Besmettelijke kankerverwekkende virussen verspreiden zich onder honderden miljoenen mensen via biologische terapiën, die direct in het bloed worden geïnjecteerd. Dit is een enorme verantwoordelijkheid die regeringen wereldwijd dragen.”

“Dr. Anthony Fauci, Dr. Deborah Birx en Dr. Robert Redfield moeten aangeklaagd worden om ze door hun frauduleuze criminele handelingen miljoenen mensen de dood in hebben gejaagd.”

Over de rol van de media is ze droevig gestemd. “De mainstream media nemen alles maar klakkeloos aan van Fauci, die op handen lijkt te worden gedragen. Het einde van het onderzoeksjournalisme ligt al ver achter ons.”

“Het Covid-19 virus is heel duidelijk geen virus dat zich op natuurlijke wijze zou hebben kunnen ontwikkelen. In 2015 was de NIAID met Dr. Anthonty Fauci and Dr. Ian Lipkin met 5 miljoen dollar gefund voor onderzoek naar virus cellijnen en hoe die het virus kunnen laten groeien. Of het virus onbedoeld vrijgelaten werd weten we niet maar dat het van een laboratorium kwam is duidelijk. De gekweekte vriussen zijn wel verspreid naar verschillende laboratoriums, van Fort Detrick naar Wuhan in ieder geval. Wuhan kreeg 3,7 miljoen van de U.S. voor een studie die verboden is en onder die verantwoordelijkheid valt van Dr. Fauci. En juist die man staat iedere dag naast de president in de persconferentie om te vertellen wat er allemaal moet gebeuren!”

“We hoeven niet te wachten op de antibody’s van een vaccin, we zien nu duidelijk dat de natuurlijke antibody’s door de kudde immuniteit hun werk doen. President Trump kan hier op terugvallen, niemand kan die data ontkennen. Het bewijst dat we geen gevaar meer lopen en we kunnen weer vrijbaan geven aan onze economie vandaag of morgen, maar dat had vorige week al moeten gebeuren.”

Voor meer informatie over Judy Mikovits, haar wetenschappelijk werk en haar ervaringen hoe zij is tegengewerkt door de corrupte machthebbers, lees het e-book: ‘Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science’.

Een reactie

  • Dr. Mikovits komt ook aan het woord in de negendelige docuserie The Thruth About Vaccins.
    Dit weekend is er een 48-urige tijdspanne waarin alle documentaires kunnen worden bekeken. Gratis en zonder verplichtingen. Zeer de moeite waard, maar houdt in je achterhoofd dat de situatie in de USA wel anders is dan in Europa. De dreiging die op komst is door een vaccin is echter gelijk.
    Hier is de link naar dit replay weekend: https://go2.thetruthaboutvaccins.com/docuseries/replay/
    Je kunt die kopiëren en in je browser plakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *