MANIPULATIE HCQ ONDERZOEK

Wereldwijd doet de WHO onderzoeken naar de werkzaamheid van HCQ, hydroxychlorquine met zink, en daarbij geven ze hele hoge doses aan hele zieke patiënten. De sterftekansen zijn daardoor vele malen groter.

Dat zegt Rob Elens in een video die hij met Tom Zwitser maakte voor Blue Tiger.

Daarnaast zijn er maarliefst 27 manipulaties om HCQ in een kwaad daglicht te stellen. Dat lezen we op de site zelfzorg covid19.

Het is opmerkelijk dat een reeks gebeurtenissen die de afgelopen drie maanden plaatsvonden, een uniforme boodschap over hydroxychloroquine opleverde en een vergelijkbaar beleid opleverde voor het medicijn in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en West-Europa.
“De valse boodschap is dat het generieke, goedkope hydroxychloroquine gevaarlijk is en niet mag worden gebruikt voor de behandeling van een mogelijk dodelijke ziekte, Covid-19, waarvoor geen (andere) betrouwbare behandelingen bestaan”
Hydroxychloroquine wordt al 65 jaar veilig gebruikt bij vele miljoenen patiënten. En dus werd de valse boodschap verspreid dat het medicijn veilig is voor ander gebruik, maar gevaarlijk wanneer het wordt gebruikt voor Covid-19. Het slaat nergens op, maar het lijkt te hebben gewerkt. Waren deze gebeurtenissen zorgvuldig georkestreerd? Jij beslist. Zouden deze gebeurtenissen zijn gepland om de pandemie gaande te houden? Om dure medicijnen en vaccins te verkopen aan een populatie in lockdown? Kunnen deze daden leiden tot langdurige economische en sociale ontberingen en uiteindelijk welvaartsoverdracht van de middenklasse naar de zeer rijken? Zijn deze gebeurtenissen het bewijs van een samenzwering?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *