JENSEN NOG TE HOGE PET OP VAN ONZE OVERHEID

Robert Jensen is een van de meest wakkere mensen van Nederland. Hij is ook een van de meest kritische mensen op onze overheid. Toch is een van de kijkers van ‘Het Echte Geluid’ op Jensen.nl nog kritischer op de overheid. Die persoon vindt dat Robert Jensen nog een veel te hoge pet op heeft van onze overheid. Jensen denkt dat die persoon dat niet helemaal meent en dat zegt om hem uit de tent te lokken, maar Robert Jensen is wel helemaal geraakt door het verhaal dat deze persoon naar de Jensen redactie stuurde. Het geeft namelijk aan waar de echte macht ligt, hoe de machtsverhoudingen liggen en hoe machtspelletjes gespeeld worden, volgens de berichtgever. Erg interessante kost en heel goed mogelijk dat het zo werkt. Als je kijkt naar de gedragingen tijdens dit corona tijdperk is dat zeer aannemelijk.

Klik hier voor het fragment uit de video. Hieronder de volledige tekst over de politieke machtsverhoudingen in ons land. Helemaal onderaan een foto van dominee Jensen.

Een reactie

  • Anneke Van Oudenaerden

    Franklin D. Roosevelt: “In de politiek gebeurt niets zo maar toevallig. Indien iets gebeurt, dan kan je er zeker van zijn dat het zo gepland is.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *