INTERVIEW OVER WAKKER DATEN BIJ TEA & TALKS

Het nieuwe platform Wakker Daten heeft de aandacht getrokken van Lovecoach Sylvia van Doorn van Tea & Talks. Ze heeft aangeboden een video te maken van een interview met de maker van Wakker Daten. Uit oogpunt van PR voor de nieuwe site maar ook omdat het gewoon wel een keer leuk is, heeft uw redacteur hier maar eens een keer ja op gezegd.

De Wakker Daten site is pas in de lucht en er zijn al aardig wat aanmeldingen. Maar het moet nog wel flink groeien en dat gaat vast ook wel gebeuren. Zeker na dit interview (ahum).

Behalve liefdescoach is Sylvia van Doorn ook een programmamaker. Ze maakt programma’s … over de liefde natuurlijk, in al haar facetten. Ze wist dat er een keer een dating platform zou komen speciaal voor wakkere mensen. Toen ze via onze afdeling Noord-Holland vernam dat Corona Nuchterheid hiermee kwam, heeft ze direct contact gezocht, om deze video te gaan maken.

Al zeg ik het zelf, het is best een goed gesprek, het geeft de kijker een beeld van de persoon achter de beide websites, en de beweegredenen. Hoewel het natuurlijk niet om de persoon gaat maar om de inhoud en functionaliteit van de site. Wat wel een beetje jammer is, is de matige opnamekwaliteit van de video, maar dat is helaas niet anders. Wat mij betreft maakt het gesprek dat helemaal goed, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *