IERSE AUTORITEITEN GEVEN TOE DAT CORONAVIRUS NIET BESTAAT

Het filmpje met de mevrouw die verslag doet van een gerechterlijke uitspraak in Ierland hadden we al een paar dagen geleden gezien. Maar nog nergens hadden we bevestiging gezien. Tot gisteren op niburu.co een artikel verscheen over deze baanbrekende ontwikkeling.

Wat is het geval. Een Ierse burgerbeweging heeft herhaaldelijk gevraagd aan de NPHET, zeg maar het Ierse OMT, of het SARS-cov-2 virus ooit is geïsoleerd in een lab en nog meer van dit soort vragen. Dit werd gedaan op basis van openbaar bestuur-wetgeving, zeg maar het Ierse equivalent van de WOB verzoeken. De NPEHT onder leiding van Tony Holohan, zeg maar de Ierse Jaap van Dissel, heeft het moeten onderzoeken en verslag moeten uitbrengen. De conclusie was dat het Covid-19 virus niet te vinden was. Het bestaan van dit virus is gebaseerd op geloof en niet op feiten. Niburu sluit af met:

Nu de Ierse autoriteiten toegeven dat het virus niet bestaat, hoe kunnen er dan in hemelsnaam vaccins worden gemaakt. Waar zijn die op gebaseerd? En hoe kan er ooit sprake zijn van een “gevaarlijke mutatie” als er nooit een origineel virus is geweest? Misschien hoog tijd om de Nederlandse en Belgische overheden te bombarderen met WOB-verzoeken en hen te vragen of zij in tegenstelling tot hun collega’s in Ierland, wel in staat zijn om aan te tonen dat het virus dat zij gebruiken om onze landen kapot te maken überhaupt bestaat.

BEKIJK DE VIDEO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *