HET MASKER KAN ECHT AF!

Dr. Anthony Fauci: An asymptomatic transmission has never been the driver of outbreaks.
Dr. April Baller (WHO): If you do not have any respiratory symptoms, such as fever, cough or runny nose, you do not need to wear a medical mask like this one.
Dr. Maria van Kerkhove (WHO): If you’re not sick you shouldn’t be wearing a mask.

Er kan geen misverstand over bestaan. Het dragen van een mondmasker is zinloos als je geen symptomen hebt zoals hoesten of ademhalingsproblemen. Fauci zegt het zelf: transmissie, oftewel overdracht van een virus, oftewel een besmetting door persoon zonder deze symptomen (een asymptomatisch persoon) is in de hele geschiedenis nog nooit aangetoond.

Helemaal niks nieuws natuurlijk. Maar de meeste mensen schijnen zich dit niet te realiseren, dus wijzen we iedereen er nog maar even op.

Ook anderhalve meter zinloos voor asymptomatische personen
Het betekent dat niet alleen het masker af kan, ook de anderhalve meter hoeft niet aangehouden te worden bij mensen die geen symptomen hebben. Overdracht bij die mensen is immers nog nooit aangetoond.

Corona Nuchterheid verzint dit niet zelf. Fauci zegt het, de WHO zegt het, dat zijn toch politiek correcte dan wel officiële autoriteiten. Dus iedereen die zegt dat dit FAKENEWS is, bewijs het tegendeel!

In bijgaande video kunnen we ze het allemaal zien vertellen:

3 reacties

  • En wat kan er nog meer aangevoerd worden om dokter OMT en de politiek te overtuigen. Niet alleen het masker, de 1,5 mtr en handen ontsmetten, vrijheid blijheid buiten. En maar data interpreteren en zo duiden dat het altijd er slecht voorstaat

  • Hans van der Jagt

    Een bewuste inzet tot stukje bij stukje ontnemen van wettelijk verworven vrijheden, hetgeen dient te leiden tot een totalitaire wereldorde, ten koste van vele mensenlevens.

    • Jean-Marie van isacker

      Als het de bedoeling is om naar een wereldbevolking te gaan van pakweg een half miljard mensen dan gaar dat inderdaad ten koste van mensenlevens. Georgia Stones.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *