HET MALIEVELD IS VAN IEDEREEN

Een goede speech van Tom Zwitser van de Blauwe Tijger. Hij zou op het Malieveld spreken maar doet het nu in een videoboodschap. Hij laat heel kernachtig zien in welke situatie we zitten, in ons land NeDDRland. Hij komt met originele suggesties, zoals het omdraaien van het permanent binnentredingsrecht van de politie, zodat we het recht hebben om de elektronisch beveiligde kantoren van het ministerie mogen binnentreden. De staat is van de burgers. De burgers zijn geen onderdanen en moeten een wederkerige relatie met de staat onderhouden. Tom Zwitser heeft een frisse, treffende kijk en komt met interessante aanbevelingen die ons allen aan gaan:

LINK NAAR DE VIDEO

2 reacties

 • Het BSN is gebaseerd op een idee uit de VOC-tijd en kan ook wel het Burger Slaven Nummer worden genoemd. Je bent geen mens van vlees en bloed, maar een rechtspersoon (een juridisch construct waar je wel onderuit kan, maar dan met allerlei gevolgen). Het is leuk en aardig om te fantaseren dat je een zelfstandig bestaande entiteit bent, maar na de toekenning van een BSN ben je dus bezit van de staat, zodat je bijvoorbeeld gerepatrieerd kan worden, enz.

  Je hebt dan wel de vrijheid om de meeste fantasietjes te uiten, maar het maakt niets uit in de praktijk wanneer vrijheid van meningsuiting zelden of nooit leidt tot concrete veranderingen in de praktijk. Referenda worden afgeschaft, want die zijn alleen maar vervelend, enz. Je “mag” als bezigheidstherapie wel demonstreren tegen het feit dat iemand met een gevoelig liggende huidskleur (en crimineel) wordt vermoord (nooit jofel, natuurlijk, maar dat is weer een verhaal op zich).

  Dat je wordt opgesloten, zogenaamd voor het algemene belang (werkt ook altijd goed), is heel gewoon en mag niet worden bevraagd. Waar zijn de onderzoeksresultaten te vinden dat men überhaupt ooit een COVID-19-virus echt heeft geïsoleerd, waarbij de werking ervan op menselijke cellen onomstreden is aangetoond? Hoe kan men de onderzoeksresultaten inzien van gedegen wetenschappelijk onderzoek om daarmee de huidige maatregelen te rechtvaardigen? Dat onderzoek is er niet eens.

  • Een interessante toespraak van Tom Zwitser, ook grotendeels zinnig. De realiteit is wel dat een grote groep mensen heel afhankelijk is gemaakt / geworden van voorzieningen die hen in een positie plaatsen waardoor ze zich maar liever koest zullen houden:

   – voedsel
   – huisvesting
   – zorg
   – mobiliteit
   – werk
   – elektriciteit
   – communicatie
   – apparatuur
   – kleding
   – enz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *