EINDELIJK: GEZOND VERSTAND IS ER

Via Corona Nuchterheid hebben veel mensen zich aangemeld voor een abonnement op het nieuwe tijdschrift van Karel van Wolferen. Heel fijn allemaal, maar wij hebben er in juli alleen maar een nieuwsartikel aan gewijd, maar staan er verder buiten. We hebben deze meldingen wel doorgespeeld aan de redactie van Gezond Verstand.

Het heeft iets langer geduurd dan verwacht maar het is ook niet niks om zo’n blad in korte tijd vanuit het niets te gaan maken. In september zou hij uitkomen en dat is gelukt, 30 september staat er op de cover die er veelbelovend uitziet.

Mensen die geïnteresseerd zijn wordt verzocht rechtstreeks contact op te nemen met de uitgever.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE GEZONDVERSTAND.EU

Daar kunt u zich ook abonneren.

In de uitgave van 30 september

– De voorgeschreven werkelijkheid
– Dit is Nederland niet
– De mythe van menselijke CO2
– Voor God spelen in Davos
– De agenda tegen de middenklasse
– Anatomie van een kunstmatige pandemie
– BlackRock en geforceerde vergroening
– De onderbelichte wereld
– De toekomst van de “transhumane mens”

Mensen die bij de redactie hun interesse kenbaar hadden gemaakt hebben het volgende bericht gekregen:


Je kunt nu een abonnement afsluiten!

Beste geïnteresseerde abonnee,
 
Hartelijk dank voor je belangstelling in Gezond Verstand. Op de website of via mail heb je je ingeschreven voor een abonnement. Gezond Verstand is verheugd en trots je te kunnen melden dat de eerste uitgave op 30 september is verschenen.
 
Het is vanaf nu mogelijk om je abonnement af te sluiten. Daarmee ontvang je het eerste nummer binnenkort bij je in de bus.
 
Wil jij betrouwbaar en objectief geïnformeerd worden over wat er gebeurt in de wereld? Wil je op de hoogte blijven van onafhankelijk en kwalitatief hoogstaand nieuws? En wil je alle werkelijke feiten lezen die in de reguliere media niet verschijnen? Sluit dan nu een abonnement af. Hoofdredacteur Karel van Wolferen, emeritus-hoogleraar Universiteit van Amsterdam en oud-correspondent NRC, garandeert kwalitatieve berichtgeving ter bevordering van een burgerschap met gezond verstand.
 
Met een abonnement ontvang je Gezond Verstand 24 keer per jaar. Een abonnement is 75,- euro per jaar, een Founder-abonnement is 120,- euro per jaar. Een abonnement geeft je niet alleen 24 keer het blad in de bus, maar je kunt daarmee ook inhoudelijke reacties geven (en lezen) op het Gezond Verstand-platform. Ook kun je nog een voordeel vinden op de ledenpagina op de website. Voor Founder-abonnees zal, als dat weer kan, een of meer netwerkbijeenkomst(en) worden georganiseerd.
 
Als abonnee word je ook lid van het Gezond Verstand-netwerk en daarmee indirect ook mede-eigenaar van het blad Gezond Verstand. Gezond Verstand is voor, door en van de abonnee-lezers. Het blad wordt, is en blijft eigendom van de abonnees via de Stichting Gezond Verstand. Met je financiële hulp kunnen we zorgen voor meer pluriformiteit in de media.

Ga voor meer informatie naar de website.
 
Team Gezond Verstand verwelkomt je graag bij het netwerk!

5 reacties

 • Geweldig maar ik woon in het buitenland.
  En dan krijg je andere post tarieven.
  En de post hier is vaak vertraagd door corona.

  Is het mogelijk om een one line abonnement af te sluiten?

 • Herman R Schippers

  I interessant blad,maar overal uitverkocht🤨. Kan ik t ook online bekijken?

 • ik ben zo blij met het blad van het begin afaan dit klopt niet daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben maar denk na.met hun cijvertjes je werd er bijna dronken van. ze deugen niet. zal ze niet bij namen noemen .maar dit riekt naar een complot .omdat het een complot is wereld wijd.en dan zeggen ze jij bent een complot denker ja natuurlijk zeg ik dan ga nou maar lekker met je slaapmutsmondje rond huppelen dan hoor dadelijk bij de derde golf ha ha ,vr,groeten van wilnoordermeer.die dagelijks naar bruna gaat om te vragen of ze deel 3 binnen hebben,

 • denk er nog steeds zo over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *